Grade

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, colonel al Armatei Române. Vicepreşedintele CJ, Vasile Ilie, locotenent colonel al Armatei Române. Robert Turcescu, colonel al Armatei Române. Mihai Răzvan Ungureanu, colonel al Armatei Române. Gheorghe Ştefan, colonel al Armatei Române. Silvian Ionescu, colonel al Armatei Române. Gheorghe Ialomiţianu, colonel al Armatei Române. Valentin Adrian Iliescu, colonel al Armatei Române. Mircea Hava, colonel al Armatei Române. Ştefania Gabriel Ferencz, colonel al Armatei Române

Politicieni, foşti miniştri, primari, preşedinţi de consilii judeţene şi jurnalişti se regăsesc pe o listă prezentată de Antena 3 care ar conţine persoane ridicate în grad de fostul ministru Gabriel Oprea. Pe listă se regăsesc şi liderii PDL Gheorghe Flutur (maior, locotenent-colonel şi apoi colonel) şi Vasile Ilie (avansat din maior în locotenent colonel).

Actualul ministrul al Apărării, generalul locotenent în rezervă Corneliu Dobriţoiu, a afirmat că va demara demersuri pentru retragerea acestor grade pe motiv că au fost acordate fără respectarea legislaţiei.

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Am vazut emisiunea de aseara a lui Gadea.Pur si simplu am ramas stupefiat.Aceste Avansari in grad au fost facute de Oprea pe cand era ministru apararii.E vorba de oameni in rezerva.Unele avansari s-au facut direct de la soldat la colonel.Altii sunt colonei fara sa faca armata deloc.Deci cam toti politicienii de marca PDL si ziaristii Probasescu au grade militare de colonei.Sigur ca nu putea sa lipseasca Gheorghe Flutur
    In 2010 avansat de la mr. la lt.col. si in 2011 de la lt.col la col.(acusica era general).Ilie Vasile avansat in 2011 de la mr.la lt.col.Turcescu a fost facut direct col.fara s faca armata(da merita ca combate bine).Pe langa faptul ca aceste mariri de grad sunt ilegale
    ele demonstreaza ca PDL are o structura militarizata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca MRU este membru PNL atunci eu sunt membru PDL:))

    RăspundețiȘtergere
  3. eu stiam ca flutur e colonel la ochi albastri nu mapn. cred ca i-au fost date gradele dupa "culcaturile" cu personalul CJ Suceava.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si dupa scuturatul copacilor din parc in pas de defilare cu functionarii de la CJ,Biblioteca si Muzeul istoriei.Pai la MAPN este colonel in rezerva(calda)

    RăspundețiȘtergere
  5. normal, prinde tare bine o pensie de la armata, se simte :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci Flutur e colonel activ la MI si in rezerva la MAPN sau invers?

    RăspundețiȘtergere
  7. Stimate Andrei,esti in cea mai mare eroare posibila.La TV a vorbit MINISTRUL APARARII CORNELIU DOBRITOIU care a confirmat lista si a a afirmat că va demara demersuri pentru retragerea acestor grade pe motiv că au fost acordate fără respectarea legislaţiei.Ce treaba are Voiculescu????????????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Voiculescu are treaba multa, multa si mare de facut la latrina Antena 3!

    RăspundețiȘtergere
  9. E foarte bine ca exista Antena3,singurul post antibasist si care a avut o influienta hotaratoare la prabusirea acestui partid corupt si dictatorial care se chema PDL.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stagiu de pregatire pentru gradul de colonel.Candidatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii.
    Caporalul, cu un aer satisfacut:
    - Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat! Inainte de asta... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?
    - Eu, sa traiti ... spune candidatul Turcescu.
    - Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine. Turcescu, usurat, arunca lopata.
    Caporalul continua: - Si pune mana pe harlet. Tu vei extrage radacinile!

    RăspundețiȘtergere
  11. Atita l-a dus capul pe Gabita Oprea, acel semianalfabet izmanar cum foarte bine il caracteriza Sorin Avram ieri, sa ii linga intre buci din nou pe aghiotantii pdl-isti.

    RăspundețiȘtergere