skip to main | skip to sidebar

Grade

Preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, colonel al Armatei Române. Vicepreşedintele CJ, Vasile Ilie, locotenent colonel al Armatei Române. Robert Turcescu, colonel al Armatei Române. Mihai Răzvan Ungureanu, colonel al Armatei Române. Gheorghe Ştefan, colonel al Armatei Române. Silvian Ionescu, colonel al Armatei Române. Gheorghe Ialomiţianu, colonel al Armatei Române. Valentin Adrian Iliescu, colonel al Armatei Române. Mircea Hava, colonel al Armatei Române. Ştefania Gabriel Ferencz, colonel al Armatei Române

Politicieni, foşti miniştri, primari, preşedinţi de consilii judeţene şi jurnalişti se regăsesc pe o listă prezentată de Antena 3 care ar conţine persoane ridicate în grad de fostul ministru Gabriel Oprea. Pe listă se regăsesc şi liderii PDL Gheorghe Flutur (maior, locotenent-colonel şi apoi colonel) şi Vasile Ilie (avansat din maior în locotenent colonel).

Actualul ministrul al Apărării, generalul locotenent în rezervă Corneliu Dobriţoiu, a afirmat că va demara demersuri pentru retragerea acestor grade pe motiv că au fost acordate fără respectarea legislaţiei.

Articole recomandate:

  Armata Româna, Flutur, Gabriel Oprea, politice, Vasile Ilie

Comentează folosind Facebook:

13 comentarii:

 1. Am vazut emisiunea de aseara a lui Gadea.Pur si simplu am ramas stupefiat.Aceste Avansari in grad au fost facute de Oprea pe cand era ministru apararii.E vorba de oameni in rezerva.Unele avansari s-au facut direct de la soldat la colonel.Altii sunt colonei fara sa faca armata deloc.Deci cam toti politicienii de marca PDL si ziaristii Probasescu au grade militare de colonei.Sigur ca nu putea sa lipseasca Gheorghe Flutur
  In 2010 avansat de la mr. la lt.col. si in 2011 de la lt.col la col.(acusica era general).Ilie Vasile avansat in 2011 de la mr.la lt.col.Turcescu a fost facut direct col.fara s faca armata(da merita ca combate bine).Pe langa faptul ca aceste mariri de grad sunt ilegale
  ele demonstreaza ca PDL are o structura militarizata.

 2. ha, ha, ha, nu ai lesinat de stpefactie? sau poate ai lesinat cand Ponta si Grajdan "l-au sinucis" pe bombonel. Lista asta e o facatura a turnatorului Felix. MRU e membru PNL nu PDL.

 3. Daca MRU este membru PNL atunci eu sunt membru PDL:))

 4. eu stiam ca flutur e colonel la ochi albastri nu mapn. cred ca i-au fost date gradele dupa "culcaturile" cu personalul CJ Suceava.

 5. Si dupa scuturatul copacilor din parc in pas de defilare cu functionarii de la CJ,Biblioteca si Muzeul istoriei.Pai la MAPN este colonel in rezerva(calda)

 6. normal, prinde tare bine o pensie de la armata, se simte :)

 7. Deci Flutur e colonel activ la MI si in rezerva la MAPN sau invers?

 8. Dinule, lasa pupincurismul! Tu scrii articole in care-i citezi pe sclavii lui Voiculescu si, probabil mai ai pretentia sa dam crezare celor scrise de tine. Daca citai o sursa oficiala a MAN, mai treaca-mearga,dar asa?!
  Da-mi un singur motiv sa mai fiu abonat la blogul tau!

  Andrei B.

 9. Stimate Andrei,esti in cea mai mare eroare posibila.La TV a vorbit MINISTRUL APARARII CORNELIU DOBRITOIU care a confirmat lista si a a afirmat că va demara demersuri pentru retragerea acestor grade pe motiv că au fost acordate fără respectarea legislaţiei.Ce treaba are Voiculescu????????????????

 10. Voiculescu are treaba multa, multa si mare de facut la latrina Antena 3!

 11. E foarte bine ca exista Antena3,singurul post antibasist si care a avut o influienta hotaratoare la prabusirea acestui partid corupt si dictatorial care se chema PDL.

 12. Stagiu de pregatire pentru gradul de colonel.Candidatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii.
  Caporalul, cu un aer satisfacut:
  - Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat! Inainte de asta... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra?
  - Eu, sa traiti ... spune candidatul Turcescu.
  - Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine. Turcescu, usurat, arunca lopata.
  Caporalul continua: - Si pune mana pe harlet. Tu vei extrage radacinile!

 13. Atita l-a dus capul pe Gabita Oprea, acel semianalfabet izmanar cum foarte bine il caracteriza Sorin Avram ieri, sa ii linga intre buci din nou pe aghiotantii pdl-isti.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online