skip to main | skip to sidebar

Băişanu candidează pentru Camera Deputaţilor în colegiul din municipiul Suceava

Şeful PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, îşi încearcă din nou norocul la alegerile parlamentare. În 2008, Băişanu a candidat în colegiul din municipiul Suceava pentru Camera Deputaţilor şi a ieşit pe locul trei cu 20%, după Sanda Maria Ardeleanu şi Ovidiu Donţu. În toamnă, cel mai probabil Băişanu va câştiga clar colegiul Suceava având în vedere că la alegerile locale de la 10 iunie l-a învins pe Ion Lungu în aproape toate secţiile de votare din acest colegiu.

Băişanu a recunoscut astăzi, în conferinţă de presă, că în noiembrie va candida în acelaşi colegiu. Băişanu a mai spus că 21 de liberali şi-au arătat intenţia de a candida pentru o funcţie de parlamentar. Liberalii speră că vor impune candidaţi în jumătate din colegiile din judeţ, adică în cinci colegii pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

Potrivit informaţiilor pe care le deţin, o parte din colegii au fost deja împărţite. PNL va primi, cel mai probabil, colegiile Suceava şi Rădăuţi-Siret pentru Senat şi colegiile Suceava, Vatra Dornei, Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, Rădăuţi şi Vicov-Solca sau Burdujeni.

Astfel, Dumitru Pardău va candida în colegiul Vatra Dornei, Brânduşel Nichitean ar putea candida în colegiul Solca - Vicovu de Jos iar Mihai Sandu Capră ar merge pe colegiul Rădăuţi. Colegiul pentru Senat Rădăuţi - Siret va fi adjudecat de Tiberiu Prodan iar în Colegiul pentru Senat Suceava ar putea candida Marius Zmău. O altă opţiune pentru şeful organizaţiei municipale Suceava ar fi colegiul Burdujeni pentru Camera Deputaţilor. Pe colegiul Gura Humorului - Câmpulung Moldovenesc ar putea candida Raul Rotaru care beneficiază de o puternică susţinere din partea primarului oraşului Gura Humorului, Marius Ursaciuc.

Deşi aceştia sunt oamenii cotaţi în acest moment cu cele mai mari şanse de candida la alegerile din noiembrie, este foarte probabil ca situaţia să se schimbe până la data depunerii candidaturilor.

Articole recomandate:

  Baisanu, Brandusel Nichitean, Dumitru Pardau, Marius Ursaciuc, Marius Zmau, Mihai Sandu Capra, Ovidiu Dontu, politice, Raul Rotaru, Sanda Maria Ardeleanu, Tiberiu Prodan

Comentează folosind Facebook:

7 comentarii:

 1. problema lui este votul. va fi si votat? :) nu stiu niciun fel de alegeri castigate de dl baisanu.

 2. nici nu vor fi vreodata alegeri castigate de baisanu.

 3. La ce oameni propune PNL Suceava, ]n mod sigur voi vota cu Pulică Frânaru. Traseişti, penali şi penibili

 4. prodan?????
  sunteti incostienti si o sa o luati in freza de nu va vedeti.

 5. HAHAHAHAHAHAHA..Zmau la senat..hahahaaaaaaa mi-e rau

 6. Hitul zilei: http://www.youtube.com/watch?v=AyfXvX0M_3o

 7. E trist ce se întâmplă în PNL Suceava...

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online