Primarul Aurel Olărean este cercetat penal pentru sechestrare de persoane

Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, este cercetat penal pentru sechestrare de persoane.

Poliţia municipiului Rădăuţi a deschis un dosar penal pe numele lui Olărean pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Mai exact, Aurel Olărean este acuzat că în timpul şedinţei de Consiliu Local Rădăuţi de miercuri, 14 noiembrie, a încuiat uşa şi nu le-a permis consilierilor USL să părăsească şedinţa.

Consilierul local PSD Tiberiu Maierean a sunat la 112 şi apoi a formulat o plângere penală împotriva primarului Olărean.

Acesta nu este primul dosar penal în care este cercetat Aurel Olărean. Alte exemple aici şi aici.

Primarul Aurel Olărean este cercetat penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Cateva intrebari:
    1. In ce calitate primeste presedintele de CJ astfel de informari de la IPJ Suceava? A se retine ca nu e un raspuns la o solicitare ci o informare directa, ori presedintele de CJ nu are calitatea legala de a primi astfel de informari care nu au absolut nici o legatura cu obiectul muncii dumnealui.
    2. Cumde are Dinu Zara acest document?
    3. De unde reiese ca Olarean e cercetat penal? Din acest document reiese ca acest consilier USL a depus plangere. Ori plangerea penala se soldeaza cu deschiderea unui dosar (de ala cu "P" in fata) care va avea o solutie de inceperea a urmaririi penale sau NUP. Deci, urmarirea penala inca nu e declansata (cel putin din acest document).

    PS: Va admir tenacitatea domnule Zara, dar nu pot sa va admir si impartialitatea (deocamdata). Despre demersul jurnalistic numai de bine, despre cele 3 surse... va aliniati in randul presei locale care scrie despre tot ce (se) aude la coltul strazii fara sa se documenteze macar 5 minute.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citez din document: "[...] va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal"

    A se observa că nu am pomenit nicăieri că ar fi urmărit penal. Am cunoştinţe de drept penal şi ştiu foarte bine care sunt fazele unui dosar, de la plângere până la eventuala trimitere în judecată, aşa că am proprietatea termenilor şi nu îi folosesc fără acoperire.

    RăspundețiȘtergere
  3. Raman fara raspuns la intrebarile 1 si 2.

    RăspundețiȘtergere
  4. In locul politiei nici nu luam in considerare plangerea lui Maierean :)) cel mai jalnic om din consiliu ...el si cu ink cativa ciorditori...care doar au furat de la radauteni si iau inselat....si au lasat sa se distruga cladiri care au avut un succes mare in radauti...si au bagat vandut fierul vechi si au bagat banii in buzunar...RUSINE SA LE FIE LA NIMICARI

    RăspundețiȘtergere