S-a modificat schimbarea. Todiruţ rămâne şef la IPJ Călăraşi, Colman revine la Suceava

Vineri vă anunţam că Ioan Nicuşor Todiruţ va reveni în funcţia de inspector şef al IPJ Suceava. Ce nu am spus atunci este că, din informaţiile mele, Todiruţ urma să ocupe din nou funcţia pe care este titular doar pentru a fi demis în scurt timp, funcţia fiind deja promisă unui ofiţer apropiat de USL. Vineri dimineaţă, comisarul şef Marcian Colman mi-a confirmat telefonic că a fost rechemat la Bucureşti pentru a ocupa funcţia anterioară.

Sâmbătă, nimeni nu a mai recunoscut nimic. După ce vineri confirmaseră informaţia, sâmbătă toţi cei implicaţi spuneau că este o invenţie a presei. Păi Marcian Colman mi-a confirmat nu doar mie ci şi colegilor de la Obiectiv, Ioan Nicuşor Todiruţ a confirmat informaţia pentru Monitorul iar prefectul Florin Sinescu a declarat pentru BucovinaTV că a fost informat despre schimbare chiar de şeful Poliţiei Române, Petru Tobă.

Bănuiala mea este că Todiruţ nu a fost încă rechemat la Suceava pentru că probabil controalele din ultima vreme nu au scos la iveală suficiente motive pentru demiterea sa. Vouă cum vi se pare toată această bâlbâială cu schimbările de la conducerea IPJ Suceava?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii