Speriat că pierde frâiele PNL Suceava, Băişanu a anulat rezultatul alegerilor din TNL, câştigate de omul lui Pintea

După ce a fost învins la alegerile din cadrul organizaţei municipale a Tineretului Naţional Liberal (detalii aici), şeful PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, încearcă acum să recupereze la capitolul imagine prin invalidarea alegerilor şi impunerea unui suspus la conducerea TNL.

Joi seară, în cadrul şedinţei cu scandal a Biroului Permanent al PNL Suceava, Băişanu a propus şi obţinut anularea alegerilor din urmă cu două săptămâni, câştigate de arhitectul Lucian Matei, candidatul susţinut de preşedintele intermiar al TLN Suceava, avocatul Cătălin Pintea. Băişanu a acuzat mai multe deficienţe de organizare şi l-a desemnat pe Marius Cernescu să organizeze noi alegeri. Asta deşi chiar şi el a participat la alegeri şi atunci nu a sesizat nicio problemă, ba chiar i-a felicitat pe câştigători.

Alexandru Băişanu este acuzat că ar fi anulat alegerile deşi statutar Biroul Permanent al organizaţiei municipale nu aveau acest drept. "Băişanu şi Zmău au făcut tot posibilul pentru a invalida aceste alegeri. Deoarece nu şi-au putut impune nici măcar un membru agreat de ei în acest birou, la petrecerea de după au reuşit să sustragă buletinele de vot şi ştampila TNL. Conform cu noul statut, alegerile nu trebuie validate decât de biroul judeţean de tineret", mi-a declarat un liberal nemulţumit de această decizie.

Sursele mele susţin că este vorba de o mişcare prin care Băişanu  încearcă să recupereze la capitolul imagine pe fondul semnalelor că actualul şef al PNL Suceava pierde constant credibilitate şi autoritate în partid. Probabil că lucrurile vor fi tranşate la alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene TNL care vor avea loc la 11 mai, atunci când vom vedea dacă şefia organizaţiei va fi câştigată de avocatul Cătălin Pintea sau dacă Băişanu va reuşi să îşi impună un suspus de-al său.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. CUM ?! Băişanu ??? acel om drăguţ ???
    să facă el aşa ceva ??? nu cred asta !
    invit naţia să nu ( NU ) creadă ca proasta
    el vrea, dar tu, Dinule, nu vrei să-l s-ajuţ'

    mai cred că paleomamalianul ăsta sucevean
    ne reprezintă pe ritmuri şi algoritmuri democratice
    aşa că ... basta ! cine vrea să-l critice
    S-o facă doar în "limbaj înţeles de băişan"
    ( adică : salivă la salivă şi ban lângă ban )

    RăspundețiȘtergere