skip to main | skip to sidebar

Băişanu, vorbe goale. Lucian Matei rămâne preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a tinerilor liberali

Preşedintele ales al organizaţiei municipale Suceava a Tineretului Naţional Liberal, Lucian Matei, a rămas în funcţie în ciuda ameninţărilor furibunde ale deputatului Ştefan Alexandru Băişanu, preşedinte al filialei judeţene.

Imediat după alegeri, Băişanu a încercat să forţeze anularea alegerilor şi a anunţat, într-o conferinţă de presă, că a desemnat un alt membru al partidului să organizeze noi alegeri.

Vorbăria goală a lui Băişanu nu s-a concretizat în niciun fel. Lucian Matei a rămas preşedinte al organizaţiei municipale de tineret a PNL pentru că a trecut perioada de 30 de zile în care, conform statului partidului, putea fi contestat oficial rezultatul alegerilor.

Despre manevrele prin care s-a încercat anularea alegerilor, inclusiv prin furtul buletinelor de vot, găsiţi mai multe detalii interesante aici.

Articole recomandate:

    Baisanu, Lucian Matei, PNL

Comentează folosind Facebook:

4 comentarii:

  1. na, kî kam pari cî sîndiel ari 2 probleme: ursaciuc si tineretul... hopaaaaaa....

  2. Baisanu a zis ca e problema organizatiei municipale.Inseamna ca Zmau l-a acceptat,nu mai da vina pe domnul presedinte. El este soarele partidului.

  3. DA! DAR PATURA DE OZON LIPSESTE! SI I-A CAM PARLIT PE TOTI!

  4. hmmm.. nu aveam impresia ca pătutra de ozon ne protejeaza ci duhoarea pestilentiala de la Mall :)) :)) :))... împuţeala salvează.. Suceava !?!?? hahhaaaa

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online