SONDAJ Sucevenii citesc ştirile pe internet şi sunt interesaţi de administraţie locală, evenimente, reportaje şi fapt divers

Rezultatele sondajului de opinie privind mass-media vor fi publicate separat pentru fiecare secţiune în parte. Acest prim articol face referire la canalele media preferate de suceveni şi temele pe care le urmăresc cel mai des.

Având în vedere că este vorba de un sondaj completat online, era firesc ca pe primul loc în preferinţele respondenţilor să se afle publicaţiile electronice, cu 42%. Televiziunile locale, ediţiile print ale ziarelor locale şi blogurile se află la egalitate, cu câte 16%.
 
Rezultate sondaj mass-media Suceava

Sucevenii urmăresc cel mai des ştirile locale din categoriile administraţie locală, evenimente, fapt divers, reportaj, educaţie,

Rezultate sondaj mass-media Suceava

Consultaţi rezultatele sondajului privind percepţia asupra mass media din judeţul Suceava la categoriile televiziuni locale, presă scrisă, radio local, publicaţii electronice, bloguri. Detalii despre eşantion şi consumul de informaţie locală, aici.

PRECIZĂRI: Sondajul de opinie privind mass-media din judeţul Suceava a fost completat de 196 de persoane, în perioada 7 - 12 februarie 2014, fiind utilizat un chestionar online. Dacă la vârstă, educaţie şi venituri respondenţii sunt reprezentativi pentru toate categoriile, poate fi sesizat totuşi un dezechilibru între procentul bărbaţilor şi femeilor care au completat sondajul.

Pentru că sondajul nu a fost realizat cu respectarea strictă a normelor sociologice, nu putem afirma cu totală certitudine că rezultatele oferă o imagine exactă a percepţiei locuitorilor judeţului Suceava faţă de mass-media locală. Având în vedere numărul foarte mare de răspunsuri, putem aprecia totuşi că marja de eroare a sondajului este probabil destul de mică.

Rezultate sondaj mass-media Suceava

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii