VIDEO Băişanu, umilit de şeful de campanie al PNL, Marian Petrache

PNL Suceava n-a fost în stare să adune două mii de semnături pentru lista candidaţilor partidului pentru alegerile europarlamentare.

Duminică, la Suceava, şeful de campanie al PNL, Marian Petrache, i-a reproşat asta lui Băişanu în faţa activiştilor liberali din judeţ.

Băişanu a încercat să se dea cocoş dar şi-a luat un perdaf public de la Petrache. I-a pierit imediat piuitul. Niciodată n-am mai văzut ca un preşedinte de partid să fie umilit în aşa hal în faţa propriilor subalterni. Gavarit!

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. decalogul ciorditorului (”ales”): va să zică
    priapísmul speech-ului e tras...în extaz
    unu vorbește peste altul (doar unu se oftică)
    și unu și altu... fără miez de haz :)

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e cacealma nenicule... băi=şanu nu se excita de aiurea, nu are rusine si nici bun simţ.... deci nu s-a intamplat nemica, adicătelea... adikă asta nu e stire, asta nu e intamplare, adikă nu e nika brie ... ideea iera daca il mutau din sef di partid liberal si puniau in lok pi altu mai briaz.. dar kum caii brieji in Buciovina nu se mai ieczizdă.. ata ete fraţăneilor :)) haida haida haida cu aluniele ... alunele hai la jok, sa îi fie lu sandel ku norok....

    RăspundețiȘtergere
  3. revăzând acest videoclip mi-a plăcut ultima replică a lui Băișanu: ... te rog sa ai la tine o lingura de zahar și un pahar de apa dupa ce ai sa vezi rezultatele la Suceava...
    Îl putem numi pe dl. Băișanu oracolul de la Suceava dupa ce a prevestit esecul PNL
    Uitam pe cand un material cu cea care conduce pe la ISJ?

    RăspundețiȘtergere