skip to main | skip to sidebar

Băişanu, panicat că pierde candidatura la Primărie: "Fuziunea ne omoară!"

Stefan Alexandru Băişanu, cel mai slab preşedinte PNL Suceava din istorie

Şedinţă cu scandal, duminică, la delegaţia permanentă a PNL Suceava. Printre subiectele care au stârnit replici acide între Băişanu şi contestatarii din partid s-au numărat rezultatele alegerilor europarlamentare, desemnarea delegaţilor pentru congresul naţional al partidului şi eventuala fuziune cu PDL.

Pentru a se salva de la demisia din funcţia de preşedinte, Băişanu a aruncat vina pe organizaţiile locale pentru rezultatul dezastruos de la europarlamentare. Sugestiv este dialogul cu primarul din Ostra. Băişanu: "Mi-au spus oamenii că le-ai cerut să voteze cu PSD". Oros: "Care oameni? Nu te cunoaşte nimeni în sat".

În final, la discuţia despre fuziunea cu PDL, atunci când Băişanu a propus o variantă abracadabrantă, cu păstrarea celor două partide separate până după alegerile locale din 2016, scandalul a fost la culme.

Băişanu a fost atunci forţat să admită că îşi doreşte să candideze pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, dar că fuziunea îi încurcă socotelile.

"Fuziunea ne omoară. Mai ales la municipiu. Bălan a plătit 70.000 de euro pentru un singur concert. Eu n-am banii ăştia!", a spus Băişanu în timpul delegaţiei parmanente a PNL Suceava.

Articole recomandate:

    Baisanu, Ioan Balan, PDL, PNL

Comentează folosind Facebook:

1 comentarii:

  1. cum brie, chiar nu il shtie nimenea pi sandiel la sat? nooooooooooo.. nu ie pisibil brieeeee.... niste inculti aşiia di pi la Ostra.... pâi sî fakî criedit di 80.000 bistari ka sî adukî Mietallica şşîî pi Bi Giz...

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online