Detalii suplimentare despre cum au fost sifonaţi banii pentru Săptămâna Tineretului [2]

După textul publicat aici, prin presă au apărut nişte comunicate despre Săptămâna Tineretului. Cetăţeanul care mi-a trimis prima sesizare a revenit cu orecare completări:

Domnule Zara, sunt indignat ca prostimea este pacalita cu comunicate de presa ca Saptamana tineretului a fost un succes. In comunicatul pe care il atasez, http://www.monitorulsv.ro/Local/2014-07-17/Saptamana-Tineretului-la-Suceava, dat in urma dezvaluirilor dumneavoastra, apar cateva adevaruri:

1. Firma de consultanta Schultz Consulting este firma fratelui unui om politic local Cam cat bani a luat la acest proiect?

2. Temele de discutii "Resurse şi Oportunităţi de finanţare a proiectelor de tineret”, „Legea Voluntariatului pentru toţi”, „Centrul Internaţional de Tineret – Estul întâlneşte Vestul la Suceava” sunt teme care au fost si acum un an, si acum doi ani care sunt fara sens, fara finalitate.

3. abonatii la acest tip de manifestari sunt vesnicii aghiotanti din jurul marelui Paunescu de Suceava, Grosaru Cornel

Mai trebuie sa spun ceva despre sutele de tineri participanti? (fotografiile prezentate sunt mai mult decat graitoare cate sute de participanti au fost) Ma intreb, care sute? care tineri? Doar diplome de sters dosurile la 35 de ONG-uri? unde sunt aceste organizatii? ce fac ele in Suceava? Cu ce imbunatatesc ele viata comunitatii? A cui viata o imbunatetesc de fapt? Cunosc doar o singura organizatie care isi face fatoria pentru care a fost creata, Salvatii Copiii, restul doar spalatoare de bani.

"Publicul entuziast format din tineri, profesori, părinţi, elevi şi studenţi a contribuit substanţial la reuşita unor acţiuni care vor fi uitate cu greu până la ediţia următoare a Săptămânii Tineretului" Asa cum este firesc la actiuni cu sute de tineri participanti, fotografiile cu acele sute de oameni ar fi trebuit sa fie prezentate pentru ca ei ar fi trebuit sa fie in prin plan, ei au fost grupul tinta, beneficiarii proiectului, si nu grupuletul care petrece pe bani publici an de an.

Doar o precizare: Schultz Consulting îi aparţine lui Marius Donţu, fratele lui Ovidiu Donţu.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii