Băișanu a scăpat de mazilire. Deocamdată

STefan Alexandru Baisanu mulge oaia

Mazilirea lui Băișanu a fost amânată. Din două motive. În primul rând pentru că nu a fost găsit niciun înlocuitor care să fie acceptat atât de filială, cât și de conducerea centrală a partidului. În a doilea rând, pentru că s-a considerat oportună menținerea actualului status quo. Asta chiar dacă Suceava e restanțieră la strângerea de semnături pentru candidatura lui Iohannis, liberalii reușind să adune doar vreo patru mii din targetul de 20.000 de semnături.

Totuși, decât să provoace scandal în organizație, liderii liberali de la nivel central au decis amânarea demiterii lui Băișanu, și, pentru alegerile prezidențiale, la Suceava se vor baza doar pe activitatea pedeliștilor lui Flutur. De altfel, vizita la Suceava a lui Iohannis tot de PDL va fi organizată.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Brigada generalilor” din solda „baronului” Bunea Stancu
    2014-09-08 · 20:55:00 | Autor: Catalin Tache

    http://www.enational.ro/dezvaluiri/%E2%80%9Ebrigada-generalilor%E2%80%9D-din-solda-%E2%80%9Ebaronului%E2%80%9D-bunea-stancu-427695.html/

    Figura „baronului electrician” de la Braila a ajuns sa faca valuri de-abia dupa ce „National” a dezvaluit ca Bunea Stancu dadea frisoane conducerii pesediste dupa ce a avertizat, intr-un cerc restrans, ca, daca il inhata DNA, ii va trage pe toti dupa el.
    ..............................
    „A dat trei…”




    „Mai da trei…”

    bs „Brigada generalilor” din solda „baronului” Bunea Stancu
    „Baronul” de Braila a fost retinut pentru fapte de coruptie
    Iar faptul ca dintre toti marii „pesti” pusi sub acuzare de catre DNA, intr-adevar, Bunea Stancu continua sa fie singurul „baron” care se afla inca acasa, in ciuda probelor suplimentare perezentate de catre procurorii anticoruptie cu privire la faptul ca acesta ar fi incalcat obligatiile starii de arest la domiciliu, a alimentat zvonul scaparii acestuia. Mai ales ca mesagerii au plusat, dand asigurari ca „ mai da trei … si gata!”. Bineinteles, ramane de vazut daca pretinsa „tranzactie” chiar a avut loc sau totul nu este decat o stratagema folosita pentru a-i face pe unii parteneri de combinatii ai „baronului” de Braila sa-si tina gura si sa nu colaboreze cu procurorii anticoruptie. Mai ales ca, din cate se pare, acestia au luat urma unui alt caz de trafic de influenta, cu privire la o afacere de zeci de milioane de euro cu medicamente…

    Doi sefi de Stat Major

    Desi de-a lungul anilor Bunea Stancu a ezitat sa faca valuri in public si sa-si afiseze smecheria si la Bucuresti, se pare ca acesta nu era un simplu „baron de la tara”, din moment ce avea in solda sa o adevarata brigada de generali. De fapt, inconjurarea de generali apartinand diverselor structuri din sistemul de siguranta nationala devenise un adevarat hobby al liderului brailean. Care, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, era extrem de apropiat de cei doi fosti sefi de Stat Major ai Armatei Romane, generalii penali Eugen Badalan si Mihail Popescu. De altfel, la condamnarea lui Badalan pentru fapte de coruptie, desi generalul ajunsese intre timp deputat PDL, pesedistul Bunea Stancu nu s-a sfiit sa-si declare public sprijinul pentru rivalul sau politic. Mai mult, se pare ca a avut gura „aurita”, declarand ca „azi Badalan, maine Stancu, uite asa ne ducem toti…”

    Bomba sau cacealma?

    Insa, dupa cum lasa sa se inteleaga „aghiotantii” lui Bunea Stancu, pe organigrama acestuia nu se afla doar fosti ofiteri superiori cu atributii importante in sistemul de siguranta nationala, dar si oameni care ar trebui acum sa-i sara in ajutor, daca nu vor sa fie trasi in „mocirla” anchetei. Ramane insa de vazut daca numele vehiculat cu precadere, aflat acum pe o inalta functie in guvern, se va dovedi o adevarata „bomba” sau amenintarile „baronului” sunt doar la cacealma, acesta putandu-se alege chiar in plus cu o noua acuzatie de santaj.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noroc ca l-ai gasit pe mester intr-un puseu de nebunie frectionista (in sensul de abuz de frectii,consumate oral,in loc de vodca...) ca sa ai comentatori mai multi... Si metoda este interesanta - scrie 'mnealui cca un ha. de vome delirante apoi le sparge in cate 5 bucati,sa ai si matale,acolo,un bonus...
    Tine-o asa!

    RăspundețiȘtergere