Treaba cu feisbucul e tare complicată

Am avut în ultimele zile diverse discuții cu cetățeni care nu prea înțeleg cum vine treaba cu fesibucul și tot insistă să-mi spună că rețelele de socializare n-au niciun fel de impact. În același timp, observ că Nechifor și subordonații lui și-au intensificat activitatea pe feisbuc, iar PNL Suceava și-a făcut o tentativă de pagină care se dorește activă.

Feisbucul ăsta nu-i așa de simplu cum pare. E tare greu să-ți faci loc printre poze cu mâțe, bancuri, multe reclame și videoclipuri enervante care pornesc singure. De scris nu-i greu, dar trebuie să te mai și citească careva.

Iată, de exemplu, câteva postări de-ale mele din ultimele zile. Toți așa-zișii politiceni din județul ăsta pot să stea în cap și nici măcar la un loc n-o să reușească vreodată să adune astfel de audiențe.

Eu nu pot decât să vă zic mulțam' fain că mă urmăriți și pe blog, și pe Facebook, și pe Twiter, și pe YouTube. Și, că tot veni vorba, stați pe fază. Mi-am luat vreo două zile libere să mă detoxific după campania electorală, dar acum m-am întors cu mare poftă de scris. ;)

Dinu Zară pe Facebook: Bătaie de joc pe strada Gheorghe Doja

Dinu Zară pe Facebook: Cinematograf Multiplex la Iulius Mall

Dinu Zară pe Facebook: Victoria lui Iohannis sărbătorită la Suceava

Dinu Zară pe Facebook: Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Dinu Zară pe Facebook: Incident electoral grav la Sasca Mică



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii