Băişanu a pierdut iar pe o mârţoagă moartă

Joi, conducerea PNL a desemnat un preşedinte interimar în locul lui Klaus Iohannis până la organizarea alegerilor interne. Au fost doi cadidaţi, Alina Gorghiu şi Ludovic Orban. Băişanu a mers cu Orban. A câştigat Gorghiu.

Nici măcar nu-mi amintesc pentru a câta oară Băişanu a pariat pe mârţoagă pierzătoare. Dar, la fel ca întotdeauna, fără nicio jena s-a răsucit imediat şi s-a apucat s-o linguşească vârtos pe Alina Gorghiu.

"Cei care se simt cu musca pe căciulă să facă un pas în spate, să nu aştepte ca DNA să reformeze clasa politică. Este momentul pentru un nou început", a cuvântat Băişanu, citat de un site trompetă al propagandei pesediste şi ai penalilor din Suceava noastră.

Cât tupeu să ai să vorbeşti despre DNA când eşti conştient că singurul motiv pentru care acum nu eşti după gratii este că până acu vreo jumătate de an instituţia asta practic nu a existat la Suceava? Dar nu-i bai, eu sunt optimist, nici acum nu-i târziu.

Doamna procuror şef Mihaela Mihai, se aude? E bun şi dosarul cu subvenţiile, e bun şi dosarul găinăriei de la Arhive, dar prin administraţie de ce nu vă băgaţi deloc nasul?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii