Când să îl credem pe Donțu? Cum se contrazice senatorul de Fălticeni

Ovidiu Donțu, Victor Ponta, Fălticeni, 2012

Citeam mai devreme într-un oficios PSD că Ovidiu Donțu va contesta în instanță demiterea viceprimarului Gavril Vîrvara pentru că „în urma alegerilor din 2012 a fost dat un vot şi că acela trebuie respectat”.

Cetățene Donțu, când anul trecut prezumtivul infractor Victor Ponta legaliza traseismul prin ordonanță de urgență cum a fost respectat rezultatul votului din 2012? Din contră, votul a fost fraudat prin faptul că prin migrarea primarilor și consilierilor locali în cele mai multe dintre localitățile din țară s-a modificat configurația politică rezultată din alegerile din 2012. De altfel, Curtea Constituțională a stabilit deja că ordonanța nu a fost constituțională motiv pentru care Ponta, Dragnea et co. ar trebui să facă mulți ani de pușcărie, iar aleșii traseiști să rămână fără funcții.


Dacă pentru Senat s-a dus să candideze la Fălticeni pentru că în Suceava cred că probabil lua bătaie și de la un ficus, de ce nu-și vede oare de colegiul lui ci insistă să bâiguie vrute și nevrute despre târgul nostru? De exemplu, de ce nu ne explică nimic despre demiterea fostului viceprimar de Fălticeni, Gheorghe Aldea? Acolo nu trebuie respectat rezultatul votului? Sau la Fălticeni, dacă primarul e de la PSD, nu se pune?

Așadar, când să îl credem pe Donțu, când proslăvea legiferarea traseismului sau acum când vrea respectarea votului din 2012?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii