skip to main | skip to sidebar

Treziţi-l pe Ilie Niţă! A început să inventeze primari

Astăzi vă fac cunoştinţă cu Ilie Niţă. E un fel de vicepreşedinte la CJ Suceava. Ştiu că n-aţi auzit niciodată de el, dar găsiţi aici şi aici nişte indicii.

Cert e că cetăţeanul a anunţat că vrea să candideze. Nu oriunde, ci la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Motiv pentru care de vreo două luni cum prinde un primar, cum îl trage-n poză şi-l pune pe feisbuc.

Numai că nici el nu ştie cu cine se pozează. De exemplu, în buletinul primarului "Pardău" de la Dorna Candrenilor scrie negru pe alb Mafteiu Candrea.

Cum e oare posibil să fii vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi să nu ştii numele primarilor din judeţ, să nu ştii cu cine ai stat de vorbă? Treziţi-l pe Niţă! Probabil că a ameţit de la atâta alergătură după like-uri.

Ilie Niţă, primar Pardău, Dorna Candrenilor, Mafteiu Candrea

Articole recomandate:

    Ilie Nita, Mafteiu Candrea

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

  1. Poate ar trebui sa te informezi si tu oleaca.. a facut omul doar o mica greseala ;) http://www.newsbucovina.ro/politica/27840/tatal-deputatului-dumitru-pardau-noul-primar-al-comunei-dorna-candrenilor

  2. Asta ştia toată lumea, dar nu înseamnă că e scuzabil că un vicepreşedinte de CJ Suceava nu-şi cunoaşte primarii, mai ales că-s şi colegi de partid.

  3. Aşa şi "Hello, Budapest!" pare la fel de scuzabil :))

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online