Bannerele pentru Crosul Sucevei, amplasate ilegal

Bannerele pentru Crosul Sucevei, amplasate ilegal

Zece bannere au fost amplasate ilegal în mai multe zone ale municipiului Suceava, în noaptea de miercuri spre joi.

La data de 14 august 2015, Asociaţia Judeţeană de Atletism a obţinut certificatul de urbanism nr. 691/2015 pentru "Obţinere autorizaţie de construire pentru amplasare a 10 bannere (pentru eveniment de interes public) pe stâlpii ce aparţin domeniului public al municipiului în perioada 01.09.2015 - 06.09.2015".

Bannerele pentru Crosul Sucevei, amplasate ilegal

Conform Regulamentului local de publicitate privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate în municipiul Suceava, pentru amplasarea bannerelor este necesară obţinerea autorizaţiei de construire.

Bannerele pentru Crosul Sucevei, amplasate ilegal

Bannerele au fost amplasate deşi până miercuri, 26 august, Asociaţia Judeţeană de Atletism nu a obţinut autorizaţia de construire solicitată prin certificatul de urbanism, aşa cum clar rezultă din consultarea afişierului electronic al Primăriei Suceava. Chiar şi dacă ar fi obţinut aprobare, materialele publicitare au apărut deja pe stâlpii din oraş, asta deşi perioada pentru care s-a solicitat autorizaţie era 1-6 septembrie.

Crosul Sucevei este un eveniment organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism şi aripa Ioan Balan din PNL Suceava şi va fi urmat de un concert pe esplanada Casei de Cultură. Evenimentul are loc cu doar câteva zile înainte de efectuarea sondajului privind desemnarea candidatului PNL Suceava, competiţie în care s-au înscris Ioan Balan şi Ştefan Alexandru Băişanu.

Ia să vedem, Biroul disciplina în construcţii şi afişaj stradal din cadrul Poliţiei Locale Suceava ce părere despre treaba asta?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Pentru montare banere nu iti trebuie autorizatie de constructie, deoarece nu construiesti nicio fundatie.
    Dinule Dinule da-ne si noua articolul din lege care specifica ca pentru un banner ai nevoie de autorizatie de constructie!!

    RăspundețiȘtergere