skip to main | skip to sidebar

Băişanu, mazilit chiar înainte de sondajul pentru primărie

Ştefan Alexandru Băişanu, Ilie Niţă

Conducerea centrală a PNL a decis, în urmă cu câteva minute, demiterea din funcţia de copreşedinte PNL Suceava a deputatului Ştefan Alexandru Băişanu, fiind înlocuit cu Dumitru Pardău.

Evident că este doar o coincidenţă faptul că execuţia Băişanu s-a făcut cu doar câteva zile înainte de efectuarea sondajului pentru desemnarea candidatului partidului pentru funcţia de primar al municipiului Suceava.

Articole recomandate:

    Baisanu, PNL, politice

Comentează folosind Facebook:

3 comentarii:

  1. ei, asta da veste buna.... acum sa vedem daca se adevereste si prorocirea ca o sterge in PSD... doar sa fie tâmpiti aia sa se lege la cap.... dar daca dragoste nu e, nimic nu e.... :))

  2. Dar despre cum îl șuntează Balan pe Flutur nu ne spui odată? Că vrăjeli din astea că și-o fură sau nu Băișanu oricum nu mai interesează multă lume. Era clar că Băișanu urma să fie pus pe făraș, dar despre Balan vs Flutur vrem să aflăm ceva nou! Nu de alta, chiar ar fi o noutate pentru mulți spectatori ai politicii.

  3. nu mai conteaza, draga comentator nr 2: restauratia PDL en fanfare s-a produs, .. oricum, eu cred ca balan va fi presedinte de CJ :)).... iar fluturaşul va zbura.....

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online