Ziua ruşinii pentru Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava

25 ianuarie 2016 a fost ziua ruşinii pentru Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava. Spun asta pentru că luni au fost alegeri pentru funcţia de rector al USV. Instituţia care ar trebui să coaguleze elita judeţului Suceava nu a reuşit să producă un contracandidat pentru fostul şi viitorul rector Valentin Popa. Ruşinos şi trist în acelaşi timp.

Că Popa nu mai este dorit la conducerea USV rezultă şi din rezultatul alegerilor unde a candidat de unul singur şi nu mai era mult să termine pe locul al doilea. Popa a primit votul de încredere de la doar 262 de persoane dintre cele 382 cu drept de vot, adică 68,5%.

47 de persoane şi-au anulat votul, 22 au lăsat votul alb, iar 51 nici măcar nu s-au prezentat la vot. Mulţi l-au votat pe Popa doar pentru că era singurul candidat. Şi un ficus ar fi câştigat alegerile dacă ar fi candidat împotriva lui Popa.


Aşa cum nimic bun nu mi se pare că s-ar fi întâmplat la USV în ultimii patru ani, asta bănuiesc că se va întâmpla şi în următorii patru ani. "Elitele" de la USV îşi merită soarta.
Rezultate alegeri rector USV Universitatea Ştefan cel Mare Suceava

Rezultate alegeri rector USV Universitatea Ştefan cel Mare Suceava

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii