Camarila PNL a pus gheara pe TPL Suceava! Cum este căpușată firmaPrimăriei



Lucian Harșovschi, Ovidiu Doroftei, Raluca Pînzariu și Constantin Mihai Vicovan, aceasta este componența comisiei de selecție a candidaților pentru Consiliul de Administrației a SC TPL SA Suceava, societate unde acționar unic este Consiliul Local al municipiului Suceava.

Anunțul privind organizarea concursului a fost publicat pe site-ul TPL undeva prin ajunul Crăciunului, iar data limită de depunere a dosarelor a fost în preajma Bobotezei.

Este evident că s-a ales acest interval pentru ca la concurs să nu se poate înscrie niciun outsider. Și așa a fost. Pentru cele cinci funcții și-au depus dosarul cinci persoane, cu toții colegi de PNL cu viceprimarii Harșovschi și Doroftei, cei care au condus comisia de selecție.

Iată cine sunt indivizii numiți de Harșovschi și Doroftei în Consiliul de Administrație al TPL SA Suceava:

  • Vasilică Băițan - electrician, director al Clubul Sportiv Municipal Suceava și consilier local în comuna Șcheia
  • Gabriel Petruc - cunoscut activist PDL, prieten la cataramă cu Lucian Harșovschi, angajat pe funcția de șef al Birouui autoritatea locală de autorizare transport din cadrul Primăriei Municipiului Suceava
  • Mihaela Siretian - fosta secretară a viceprimarului Lucian Harșovschi
  • Alexandra Irina Munteanu - soția lui Cezar Zaharia, proprietar al stabilimentelor Del'Iri și Steam Bistro, membru al biroului politic local al PNL Suceava
  • Loredana Elena Proțiencu - soția lui Ștefan Proțiencu, membru al biroului politic local al PNL Suceava

Va urma

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Cum vad ca baietii din PNL incep sa-si consolideze sandramaua , cred ca este cazul sa-i intreb pe alde Harsovschi urmatoarea chestie : stiti voi , dragii mosului , ce dosar are pe rol la DNA seful vostru , Flutur ? Nu ala cu madam Udrea . Unul gras rau de tot . Ia sa vedem daca aveti habar si poate lamuriti si electoratul .

    RăspundețiȘtergere
  2. Încurcate sunt căile politicii: cât timp a cochetat Lungu cu PSD-ul, pe față, s-au opintit aiurea liberalii lui Băișanu să îl dea jos pe Dariță Romaniuc pentru că nu au reușit mai nimic în sensul ăsta.
    Harșovschi voia și el să îi dea peste cap lui Dariță, dar Lungu a fost mai șmecher și a apăsat pe niște pedale pe care le mai avea în defunctul PDL iar unde nu a putut a discutat cu amicul Nelu și iată cum Dariță a rămas șef la TPL.
    Oricum, ce voiau liberalii lui Băișanu era cam SF.
    Acum, liberalii lui Nelu pun altfel problema – chiar și unii liberali ai lui Băișanu sunt acum ai lui Nelu: schimbăm tot cât și când putem.
    Dacă pot să schimbe șefi înainte de alegeri, lumea nu-i va acuza că după alegeri taie și spânzură: ei au spânzurat deja. Dacă nu pot să-i schimbe, vor zice că Lungu trage sfori ca să țină un sistem clientelar de apropiați de-ai săi.
    De apropiați de-ai lor nu spun nimic liberalii (lui Nelu).
    Pun doar niște anonimi să le reprezinte interesele.
    VRĂJEALA SCHIMBĂRII BINE FĂCUTE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa se explică proasta funcţionare a mijloacelor de transport în comun, mizeria, jegul, întîrzierile,frigul iarna şi sauna vara, grosolănia şi obrăznicia angajaţilor.

    RăspundețiȘtergere