Documentul care arată cum a mințit Cătălin Nechifor pe tema ghidului turistic plin de greșeli

Nechifor a mințit. Din nou. Săptămâna trecută a făcut o conferință de presă în care a încercat să se disculpe în cazul ghidului turistic tipărit plin de greșeli în mandatul lui. Nechifor a afirmat că ghidul ar fi fost tipărit în primăvară, când el era internat în spital, și că nu ar fi avut de unde să știe cine și cum a furnizat informațiile și fotografiile și nici cine a dat „bun de tipar”. Total fals!

În primul rând contractul cu firma SC PDE Strategii și Investiții SRL Buzău a fost semnat la 19 martie 2015, adică în urmă cu un an și jumătate, iar termenul de realizare prevăzut în contract era de șapte luni. În plus, am reușit să intru în posesia caietului de sarcini pentru contractul amintit. Am atașat facsimil cu secțiunea care se referă la ghidul turistic plin de greșeli.

La primul punct din caietul de sarcini se menționează negru pe alb că „Informațiile prezentate în broșură vor fi furnizate de către autoritatea contractantă”, adică de Consiliul Județean Suceava. Apoi, la ultimul punct se menționează explicit că „Tipărirea se va realiza după obținerea avizului”, evident tot de la Consiliul Județean.

Pe românește, Consiliul Județean condus de Cătălin Ioan Nechifor a furnizat conținutul al ghidului turistic și a dat și „bun de tipar” pe broșura plină de greșeli care de care mai trăsnite.

L-am prins, din nou, cu minciuna!

Cum a mințit Cătălin Nechifor pe tema ghidului turistic plin de greșeli

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii