Dragnea n-a înțeles nimic

Dragnea nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul lui. A avut un plan bine pus la punct. A câștigat alegerile. A crescut salariul minim. A mai pus ceva la pensii. A mărit bursele. A dat transport gratuit studenților. A mărit salariile în învățământ, administrație, sănătate. La schimb și-a dorit un singur lucru: să-și scape colegii parlamentari, șefi de instituții, primari, președinți de consilii județene, consilieri de cele peste trei mii de dosare aflate în lucru la DNA și Parchetul General.

Sute de mii de români nu l-au lăsat

Dragnea nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă în jurul lui. A dat cu două mâini și totuși n-a fost lăsat să-și salveze colegii de pușcărie. Nici pe el nu se poate salva. Iar acum, acest guvern este compromis. Cum să mai ai vreodată un dram de încredere în acest guvern care timp de două săptămâni a tot spus că renunță la ordonanță și într-o noapte a aprobat și publicat în Monitorul Oficial modificările prin care își scapă colegii de pușcărie? Guvernul Grindeanu va rămâne cu acest stigmat oricât se va afla în funcție.

Și Dragnea tot nu va înțelege nimic din ce s-a întâmplat în ultima săptămână. Nu va înțelege că nu-și mai poate cumpăra cu pensii și salarii dreptul de a face ce vrea în țara asta.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii