Drept la replică

► Alături de alţi cetăţeni, pe care nu-i cunosc, am participat la o licitaţie,organizată de Primăria Municipiului Suceava, ocazie cu care am câştigat doar dreptul de folosinţă (superficie) şi nu de proprietate, pentru o parcelă în suprafaţă de 24 mp teren, situată pe strada Alexandru Ienceanu fn din mun. Suceava. Licitaţia nu a fost contestată. Subliniez faptul că acest lucru s-a întâmplat după aprobarea atribuirii în folosinţă, prin superficie, a suprafeţei de teren de către Consiliul Local al Municipilui Suceava, in luna februarie 2017, prin HCL 48/23.02.2017.

► la data dezbaterii şi aprobării în Consiliul Local precum şi la data desfăşurării licitaţiei pentru suprafaţa de teren în cauză, eu nu eram consilier local, această calitate fiind dobândită prin HCL 236/31.08.2017

► la data votării HCL 48/23.02.2017,referitoare la terenul despre care faceţi vorbire, consilierii locali ai PSD (cu sprijinul cărora sugeraţi că am “căpătat” terenul) au votat IMPOTRIVA proiectului de hotărâre. Din cei 19 votanţi, cei 5 consilieri locali PSD (prezenţi la şedinţă),3 au votat împotrivă şi 2 s-au abţinut, toţi cei 14 consilieri PNL,PMP si ALDE prezenţi,votând PENTRU. Fac dovada cu caseta votului electronic anexata. Aşadar, colegii mei de partid,au votat împotriva şi nu în favoarea ,colegului lor de partid,care la vremea respectivă nu era consilier local,nici sef agentie ARR şi nici nu solicitase încă loc pentru garaj !!!

► aşa cum se poate vedea din fotografiile anexate, acel spaţiu nu reprezintă spaţiu verde, mare parte din acesta fiind betonat, în respectiva locaţie fiind amplasată, până acum câţiva ani, o ghenă de gunoi, dezafectată de autorităţi la solicitarea cetăţenilor datorită mirosului produs de gunoaiele menajere.

► fotografia inserată de dvs. în materialul din data de 15 noiembrie 2017 cu imaginea unui garaj, lângă care este anexată fotografia mea prin care induceţi în mod intenţionat în eroare opinia publică şi insinuaţi că respectiva construcţie îmi aparţine, ESTE A PERSOANEI CARE A CÂŞTIGAT LA LICITAŢIE CEALALTĂ SUPRAFAŢĂ DE TEREN. Menţionez faptul că eu nu am făcut niciun demers pentru demararea construcţiei.

► în materialul din data de 16.11.2017, insinuaţi faptul că, pentru stabilirea preţului terenului, “s-au făcut calcule dubioase” aspect care inoculează opiniei publice imaginea unor manopere dolosive în sarcina mea precum şi a celor care au întocmit raportul de evaluare. Ţin să subliniez faptul că, în conformitate cu prevederile legale, acea evaluare s-a făcut anterior licitatiei, moment la care, în mod evident,nimeni nu ştia cine va licita,eu nefiind consilier local şi neavând depusă nicio solicitare pentru concesionarea vreunui teren.

► cu privire la preţul de 2 mp/lună, invocat de dvs., menţionez faptul că eu am participat la o licitaţie alături de alţi cetăţeni pe care nu-i cunosc, am castigat licitaţia şi am achitat o suma de 2420 euro doar ca drept de folosinţă a respectivului teren şi nu ca drept de proprietate. În prezentarea dvs. din materialul din data de 16.11.2017, în mod intenţionat şi eronat, cu scopul de a lovi în imaginea şi calitatea mea dar şi a partidului din care fac parte, aţi comparat preţurile cu cele ale terenului vecin pe care s-a aflat Hotelul Gloria, teren care a fost cumpărat şi nu concesionat, sau cu alte terenuri,pe care se vor ridica clădiri cu multe etaje si cu alte destinaţii.

► afirmaţia dvs. din materialul publicat la data de 15.11.2017, cum că “cei care n-ati avut bani sa va faceti consilieri locali”, este complet eronată şi neprobată, aruncând acuze grave faţă de persoana mea precum şi faţă de partidul din care fac parte, fiind evident faptul că dvs. insinuaţi că funcţiile de consilier local în PSD Suceava au fost “cumpărate” cu bani. Pe această cale, vă somez să probaţi cu documente sau martori, cele afirmate de dvs. şi reiterate de mine.

Cu respect
Consilier local şi şef al ARR Suceava

Gheorghe Petrescu

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii