Stradă și parcare închise ilegal cu o barieră, transformate în parcare privată pentru șefii CJ Suceava



L-am întrebat pe Gheorghe Flutur de ce Consiliul Județean Suceava le-a luat sucevenilor dreptul de a parca în parcarea publică de lângă Palatul Administrativ, de ce a montat o barieră și de ce bariera nu e deschisă măcar în afara orelor de program. Ce credeți că a răspuns?

Politicienii români efectiv refuză să înțeleagă că ei se află în serviciul public, nu invers. În instituțiile din România contribuabilul este tratat ca ultimul om, cu indiferență, bătaie de joc sau chiar dispreț.

Este anormal!

Trebuie odată și odată să îi facem să înțeleagă că se află în serviciul public, că în întreaga lor activitate trebuie să își îndrepte atenția către cetățean, către nevoile și aspirațiile lui.

Oamenii politici, demnitarii, șefii instituțiilor publice nu sunt o castă de privilegiați, ei se află doar vremelnic într-o funcție pentru că oamenii i-au trimis acolo și tocmai pentru oameni trebuie să lucreze. Nu împotriva oamenilor, nu împotriva nevoilor și intereselor cetățenilor.

Ce vină au sucevenii care locuiesc în blocurile de lângă CJ, care când vin de la muncă nu au unde să-și lase mașina, că lor nu le da nimeni o parcare pe care să o închidă cu barieră?

Acea barieră pusă pentru ca doar șefii din CJ să aibă unde să parcheze trebuie să dispară de urgență!

#FărăBarieră



Informații suplimentare: https://www.stirisuceava.net/2019/08/video-bariera-parcare-consiliul-judetean-suceava.html

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii