Praful de stele de pe umerii lui Vasile Rîmbu s-a risipit


Praful de stele de pe umerii lui Vasile Rîmbu s-a rispit. Bula colorată de săpun formată de zeci de articole laudative la adresa managerului Spitalului Județean Suceava s-a spart.

Vedem acum efectele unui management autocrat, arogant, plin de sine, autosuficient. Vedem rezultatele stării de teroare instaurată la Spitalul Județean. Îngroziți de frică, înspăimântați de răzbunarea unui manager ținut în brațe până în pânzele albe de Gheorghe Flutur, angajații spitalului au tăcut din gură. Au tăcut, au răbdat, au îndurat și nu au avut curajul să spună ce le lipsește.

Au fost trimiși pe front, în prima linie, cu pieptul gol, fără materiale și echipamente. Au fost expuși riscurilor inutile, au fost chemați la ședințe cu zeci de persoane, au fost tratați ca simplă carne de tun.

Acum vedem efectele. Zeci de medici, asistenți și personal auxiliar sunt infectați cu coronavirus. Și probabil sunt mult mai mulți. Dar nu toți sunt testați. Iar multe teste sunt făcute cu prioritate pentru lideri politici, pentru pile, pentru persoane din afara spitalului, în timp ce rezultate ale unor angajați ai spitalului sunt așteptate cu zilele.

Oricâte clădiri ar fi construite, oricâte fântâni arteziene muzicale ar fi inaugurate, oricâte panglici ar fi tăiate nu compensează atitudinea execrabilă față de personalul spitalului.

Nu vedem nicio reacție din partea Consiliului Județean Suceava, în subordinea căruia se află Spitalul Județean. Vedem în schimb că praful de stele de pe umerii managerului Vasile Rîmbu s-a risipit.

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. perfect adevarat.
    as vrea să amintesc de arteziana muzicala care a costat vreo 20 de miliarde, bani ce ar fi putut fi utilizati in moduri cu mult mai înțelepte !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia e construita din banii din taxa de parcare.

      Ștergere
    2. Sa spui ca fantana a costat 20 de miliarde mi se pare o aberatie...doar de dragul de a comenta....tu stii cat inseamna 20 de miliarde?

      Ștergere
  2. Dar de personalul Smurd și SAJ care au întrat în contact direct cu acești medici și asistenți și pe care nu i a testat nimeni, ce părere aveți? Sunt acasă cu familiile sau încă la serviciu și nimeni nu le comunica nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mincinosi,laudarosi,fotogenici nevoie mare,in chiaptar (bondita),casca pe cap, lopata înmâna,....pt.a prosti pe prosti ...purtatori si "umplutori" de coronavirus....ce mai,..toate calitatile .....

    RăspundețiȘtergere
  4. situaţia este extrem de gravă, atât managerul cât şi directorul DSP trebuie imediat destituiţi din funcţie şi puşi sub acuzare !

    RăspundețiȘtergere
  5. O singura intrebare am pentru medicii terorizati de Rimbu, daca era asa rau de ce au acceptat sa lucreze aici, puteau oricand sa aleaga Falticeni, Radauti, V Dornei...nu cumva dotarile si salariile din 6 cifre au contat. Teroare la ce ...sa vina la timp si sa nu mai ia spaga e geva de normalitate nu teroare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa e taticule. disciplina si seriozitate. asta ne lipseste. iar daca ei au tacut, au facut-o in cunostinta de cauza...doar sunt medici, ce naiba...stiau la ce se expun.

      Ștergere
  6. Este tinut in brate de tot pnl-ul,inclusiv tatucul de la. castel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oare contează asa mult de cine este susținut? Sau contează ca în urma lui se vede totuși ceva?

      Ștergere
  7. Oamenii buni haideți sa gândim un pic cu creierul înainte sa ne dam cu părerea (nu cu alte părți ale corpului)
    Da oameni buni avem un spital exemplu ce da clasa multor alte spitale din țară. Haideți sa nu mai criticam și sa nu ne dam cu părerea în necunostinta de cauza și sa lăsăm partea cu politica deoparte (la asta suntem experți, sa criticam, și la politica). Dl. Rambu are cu siguranță o explicație în toată treaba asta și cu siguranță o vom afla și noi,iar dacă tu cel care "te plictisești" și nu ai altceva mai bun de făcut decât sa acuzi și sa arăți cu degetul, dacă tot vezi unde a greșit dl. Rambu te invit sa îți depui dosarul la concurs și sa ocupi tu locul lui.
    Da este adevărat că spitalul se confrunta cu o situație foarte grava și scăpată de sub control, situație la care au contribuit și alți angajați ai unității (director medical, medic epidemiolog etc) doar câteva exemple, dar ce sa vezi lumea da cu pietre în Rambu.
    Și tot referitor la organizare, poate dl. Rambu nici nu știa de lipsa de materiale, poate e o problema de comunicare între șefi de secții în momentul în care fac raportul cu cele necesare.
    Indiferent cum e fapta e deja consumata iar Raul e deja produs.
    E o bulina neagra pentru tot spitalul, dar am încredere ca se vor reabilita.
    Oameni buni nu mai acuzați fără sa știți toate detaliile, fără sa știți ceva din surse sigure, nu mai comentați aiurea doar de dragul de a comenta, nu scoateți în evidenta doar partea proasta a lucrurilor. De ce nu ii criticați și pe cei carora deși li sa spus sa stea în casa ies pe strada(ies pe strada o grămadă de oameni în vârstă, oamenii care sunt cei mai expuși)? Ce spuneți de cei care au venit din alte tari infectate și care nu au respectat indicațiile de izolare, sa nu mai spunem ca foarte mulți dintre ei au ascuns asta și au venit la spital, poate cu alte probleme dar au ascuns. Un singur pacient de genul acesta a putut cauza dezastrul de acum din spital, poate fără voia lui.
    Pe holul mare al spitalului este o cutie postala în care poți scrie idei, sugestii, păreri,(mai bine le scrii acolo decât sa te dai deștept pe net)
    Sănătate și stați în casă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "dacă tot vezi unde a greșit dl. Rambu te invit sa îți depui dosarul la concurs și sa ocupi tu locul lui."
      Concurs ?!?! 🤣🤣🤣

      Ștergere
    2. Concurs la luat mii de euro la angajare!

      Ștergere
    3. Cinci morți. Remedierea situației contiunua

      Ștergere
  8. Bună seara! Vin cu o mica precizare: acest articol a fost postat și pe Facebook și l-am distribuit și eu mai departe, doar ca postarea mea a fost interzisa în cele din urma de către Facebook. As fi curios, câți dintre voi l-au distribuit și le-au fost șterse postările?

    RăspundețiȘtergere