Materiale video anti-Băsescu - Campania electorală online (II)

Aşa cum am promis într-un articol anterior, am revenit cu o serie de materiale video care circulă în această perioadă pe internet. Am ales pentru început câteva materiale care conţin mesaje împotriva actualului şef al statului, urmând ca zilele următoare să continuăm şi cu ceilalţi candidaţi.
Primul colaj suprinde în mai puţin de două minute evoluţia lui Traian Băsescu ca şi o politic şi numeroasele momente controversate pe care le-a provocat sau la care a participat.


Nu lăsa istoria să se repete:Materialele următoare, din seria "Nu vota Băsescu", au fost realizate de susţinători ai lui Mircea Geoană.

Nu vota Basescu - Coruptia in RomaniaNu vota Basescu - Un nou dictatorNu vota Basescu - Banii pentru autostraziNu vota Basescu - Vocabularul Presedintelui BasescuNu vota Basescu - Mafia bordurilor si parcarilorNu vota Basescu - Drumuri fara gropiNu vota Basescu - Tinerii o duc greuNu vota Basescu - Nu vad un model in BasescuNu vota Basescu - Nu imi doresc o Romanie condusa de o blondaMai trăiţi?Parodie Hitler - Băsescu:Stima noastră şi mândria, e Băsescu, România!Timisoara se pregateste pentru vizita conducatorului iubit, Traian Basescu

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

 1. Sa nu uiti sa postezi materiale si despre ceilalti candidati. :)
  Multumesc ca domnului Basescu i-ai acordat primul din timpul tau, si eu fac la fel pentru ca este actualul si viitorul Presedinte al Romaniei.
  Ps sa nu uiti ce te-am rugat pentru ca nu as vrea ca cineva sa te asemene cu Chireac, Badea sau Stanescu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am prezentat deja o parte din materiale cu Mircea Geoana si Crin Antonescu. Insa nu am gasit foarte multe despre ei, in schimb mai am marfa pentru inca un articol cu Basescu.
  Chiar ii rog pe toti cei care au dat peste materiale foto, video sau pagini de internet impotriva lui Antonescu, Geoana, Oprescu etc. sa lase un link intr-un comentariu sau pe email

  RăspundețiȘtergere
 3. mai actualizaza si tu, a castigat basescu

  RăspundețiȘtergere