EXCLUSIV: TV Nord-Est, noua televiziune a lui Costel Ignătescu, va emite peste 4 luni

Peisajul media sucevean s-ar putea îmbogăţi peste patru luni cu un nou post de televiziune. Este vorba de TV Nord-Est, post care aparţine SC Happy Holiday SRL Ipoteşti, firmă controlată de familia Ignătescu.


Fostul deţinător al francizei Antena 1 pentru staţia locală Suceava, Costel Ignătescu nu a renunţat la ideea unei televiziuni după ce a încetat raporturile comerciale cu trustul Intact.

Liderul Partidului Conservator la nivel judeţean a obţinut o licenţă de la CNA pentru o staţie TV care va emite prin satelit.

De la Matei, fiul lui Costel Ignătescu, am aflat că televiziunea va începe să emită peste patru luni.

Este vorba de un post TV regional care va acoperi toate judeţele Moldovei. De asemenea, staţia ar urma să se bazeze pe corespondenţi în fiecare judeţ din regiune. Pentru început, televiziunea se va baza pe un nucleu de oameni care au lucrat la fosta staţie Antena 1.

Happy Holiday SRL a anunţat totuşi prin AJOFM Suceava că angajeaza redactori, reporteri, cameramani şi editori imagine.

De menţionat că abilităţile lui Costel Ignătescu de a coordona activitatea unei televiziuni au fost puse la îndoială după închiderea staţiei locale Antena 1 Suceava.

Deschiderea unei televiziuni regionale cu emisie prin satelit este un proiect ambiţios. Din punctul meu de vedere, în actualele condiţii şi având în vedere costurile legate de funcţionarea unei astfel de televiziuni, nu cred că familia Ignătescu dispune de resursele necesare pentru întreţinerea staţiei. Rămâne de văzut.

Voi ce spuneţi, va rezista TV Nord-Est pe piaţa TV locală şi regională? Am în vedere experienţa Antena 1 Suceava dar şi cea a unui proiect similar, Tele M, care a renunţat deja la mai multe staţii locale.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Costel Ignatescu20 mai 2010 la 15:03

    Iarasi aceeasi dorinta de a denigra,aceeasi incrincenare de a cauta raul.Pentru ultima oara,nu pot sa cred ca cineva ar fi continuat un contract in care se cerea in primul an 5000EUR/LUNA,7000EUR/LUNA in anul doi si 8000EUR/LUNA in anul trei de fransiza,si asta doar pentru o ora de insert program,in plus aceasta ora nici nu era in cele de audienta.Ca si argument in cele spuse succint va arat ca mai sunt Statii ANTENA1 care au suspendat activitatea:ALEXANDRIA,ORADEA,ALBA-IULIA,CLUJ...si mai urmeaza.Statia de la CLUJ era etalonul...Dar ma intreb de unde atita ura in voi,atita infocare de a lovi orice initiativa.Va pare atit de rau ca se mai poate face ceva in aceasta lume plina de negura si rautate???Sau va considerati singurii indreptatiti sa existati?Stimabililor,traim intr-o lume populata de oameni si nu ce credeti voi.Daca va considerati singurei,unicate,se pare ca nu aveti ce cauta in aceasta civilizatie si ar trebui sa plecati unde puteti exista doar voi pe mii de km patrati singurei,sa nu fiti deranjati...mai discutam...Apropo,vad ca imi urmariti fiecare pas,nu credeti ca va agitati prea tare?Multa energie mai consumati pe aceasta tema.Spuneti-i stimabilului care va tot indeamna sa mai ia o pauza,nu de alta,dar intre timp a uitat de propriile lui actiuni si se arata a le pierde firul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Denigrare? Nu cred. Chiar sunt curios care fraza din acest articol poate fi considerata astfel?

    RăspundețiȘtergere