Debranşare vs. debarasare



Băieţii de la OrasulSuceava.ro au încurcat puţin borcanele. Ei au botezat campania Marea Debarasare, transformând-o în Marea Debranşare.

De fapt nu au greşit foarte mult. Cum obştescul sfârşit al societăţii Termica este din ce în ce mai aproape, în curând vom asista şi la o mare debranşare. De la reţeaua centralizată de termoficare, evident. Şi vom mai asista şi la nişte cozi la magazinele care vând centrale de apartament. Nu că oamenii ar avea bani cu ce să le cumpere, dar măcar să vadă cum şi-ar putea încălzi locuinţele.

Detalii despre Marea Debarasare găsiţi şi aici.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Da, am gafat-o și așa ne-am prins că era un bug la permanent link. :)

    Am corectat. Mulțumim!

    RăspundețiȘtergere
  2. e mai bine aşa, altfel nu mai aveam ocazia să fac un comentariu despre situaţia de la Termica :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Că tot veni vorba de debranșare și apoi Termica, trebuie să fii nebun să mai crezi în sistemul central de încălzire. Nu e posibil ca în 2010 să trebuiască să te milogești de o primărie să-ți ofere apă caldă (care se ia cu zilele) și căldură (care ba nu e, ba e, ba nu îndeplinește starndardele).

    Iar la cum lucrează ăștia la reabilitare, mă-ndoiesc că vom scăpa vreodată de veșnicele probleme. Mă-ndoiesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. termoficarea la comun este una, si probabil cea mai proasta realizare ale comunismului.
    -Iar legiuitori care dau legi de genul"debransatii trebuie sa plateasca atat, sau atat",fara sa aiba un temei tehnic suta la suta, ci doar mintea bolnava a nustiu cui,ar trebui sa stie ca acest mod de a legifera ,este specific borfasilor analfabeti si cu tupeu.

    RăspundețiȘtergere