UNPR mălai visează

Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Liviu Câmpanu
Liviu Câmpanu - senator, Gabriel Oprea - preşedinte executiv
UNPR şi Cristian Diaconescu - preşedinte de onoare UNPR 

A fost conferinţă judeţeană de alegeri la UNPR. Adică Uniunea Naţională pentru Progresul României. Vreo 150 de indivizi în sala de conferinţe de la Conacul Domnesc. A fost aleasă Cătălina Vartic. Cu 99% din voturi.

Obiectivul anunţat de Cătălina Vartic este 20% la alegerile din 2012 în judeţ şi clasarea pe locul trei în ierarhia partidelor. Cum spuneam, UNPR mălai visează.

Au fost de la centru Gabriel Oprea, Cristian Diaconescu, Şerban Mihăilescu - mai bine cunoscut sub numele de Micky Şpagă şi încă vreo doi.

Diaconescu a luat-o serios prin bălării şi a povestit despre cum Suceava şi Vaslui sunt cele mai sărace judeţe din Uniunea Europeană.

Oprea s-a ofticat că la conferinţa de presă l-am întrebat cum comentează că Băsescu le-a dat cu flit miliţienilor şi ne-a zis că ar fi trebuit să evacueze presa din sală. Pe motiv că discursul lui ţinea de bucătăria internă a partidului. Aş fi vrut s-o văd şi pe asta. Ar fi fost primul partid unde alegerile se fac cu sala închisă.

Apropo, mă enervează Oprea! Mă enervează cel mai mult discursul naţionalist, cu fraze gen "Avem stăpân decât  pe Dumnezeu, România şi românii", cu repetarea până la obsesie a expresiilor care conţin interes naţional, iubire de patrie, datorie, progres etc.
Degeaba se visează ăsta un mic Antonescu (Ion, mareşalul, să fiu sigur că ne înţelegm). Trebuie să mai numere multe perechi de izmene la viaţa lui...

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Tu chiar vrei sa pari dur si acid in comentarii. Ai invatat ceva din jurnalismul asta practicat la nivel national. Ai face fata cu brio in trustul SOV sau Felix Media - Intact. Nu prea iti iese in schimb, oare te vede cineva, poate te remarca ca o tana speranta.....

    RăspundețiȘtergere