Televizor

Televizor
Mi s-a stricat televizorul. Un Samsung cumpărat în urmă cu vreo doi ani din Carrefour. Când dau să-l deschid, ecranul rămâne negru iar ledul pâlpâie încetişor.

M-am uitat peste certificatul de garanţie şi am constatat cu surpriză că încă mai e valabilă garanţia. Expiră pe 28 decembrie. L-am dus la reparat în urmă cu vreo săptămână. Degeaba. După o săptămână băieţii din subsolul Casei de Cultură mi-au spus că nu au ce să-i facă.

Mai exact, nu reuşesc să îşi dea seama unde e buba, că ba merge, ba nu merge. Mâine mă duc să îl iau înapoi acasă pentru că acum mă uit la un televizor pe care scrie Inno-Hit şi care e mai mic decât un monitor de 17. Poate măcar de sărbători o să-şi facă milă de mine şi n-o să-mi facă figuri. Nu de alta, dar poate văd şi eu concertele cu Hruşcă la calitate mai bună.

Între timp am aruncat o privire la televizoarele LCD de la evomag.ro. Dacă magia sărbătorilor, spiritul Crăciunului - bla bla - vă dă ghes să-mi faceţi vreun cadou să ştiţi că accept orice produs de acolo. De la un BenQ mai ieftin ca acesta până la acest LG care se apropie de salariul lunar al unui ministru. Să fiu sincer, aş prefera plasma LG cu diagonala de 127 cm. Zic ei că ar avea claritate de două ori mai bună decât HD.

Să vă zic la ce adresă să-l trimiteţi?

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Mai Dinule, uite de asta s-au inventat site-urile ce ofera televiziune pe internet (in speta asa ceva: http://tvpenet.22web.net/)

    RăspundețiȘtergere
  2. "Zic ei că ar avea claritate de două ori mai bună decât HD" unicul avantaj la plasma fata de LCD (nu fata de LED backlit) este un contrast mai puternic. HD 720p sau full HD 1080p astea reprezinta claritatea. Eu nu as achizitiona plasma.. are vreo 3-4 ani de functionare la 4 ore pe zi/ consumul de energie electrica este foarte mare (in functie de dimensiune chiar mai mare ca un tv cu tub, in US au pus o taxa de mediu la TV plasma cu diagonala peste 100cm) / luminozitatea scade foarte mult cu trecerea timpului. Ideal este un TV IPS / LED / Full HD / conectori HDMI / DVI

    RăspundețiȘtergere
  3. cauta ofertele din luna ianuarie.

    RăspundețiȘtergere