Candidatul USL la CJ Suceava va fi de la PNL. Să fie Băişanu?

Ştefan Alexandru Băişanu, posibil viitor candidat pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava
Negocierile dintre PNL şi PSD pentru împărţirea candidaturilor din teritoriu se pare că s-au finalizat în cea mai mare parte. PSD şi-a tras candidaturi în judeţele unde au deja preşedinţi de consilii judeţene şi alte câteva cinci judeţe unde au foarte multe şanse.

Iosif Buble scrie că la Suceava, candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean va fi desemnat de PNL. La nivel declarativ, liderii PNL spun că va candida cel care va avea cea mai mare notorietate şi intenţie de vot în soandaje. Practic se ştie că şeful filialei, Ştefan Alexandru Băişanu, ţine cu dinţii de această candidatură. Lui i se reproşează totuşi o apropiere de şeful PDL Suceava, Gheorghe Flutur.

Radio Top şi Crai Nou au scris că în ziua în care Victor Ponta a venit la Suceava şi s-a întâlnit şi cu Alexandru Băişanu, acesta a petrecut o oră în biroul lui Flutur.

Dacă la CJ va candida Băişanu, înseamnă că la Primăria Suceava ar putea candida un reprezentant PSD. Traba nu e încă bătută în cuie. Toată lumea ştie că printre cei care vor se află şi Virginel Iordache. Pe el nu-l vrea partidul. Un candidat bun ar fi Ioan Cătălin Nechifor. Dar acesta ar fi preferat o luptă directă cu Flutur pentru Consiliul Judeţean. Pe listă ar putea fi trecut şi Ovidiu Donţu, învins de Lungu la alegerile din 2008.

Ce alţi candidaţi ar avea PSD pentru Primăria Suceava şi PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Din pacate, daca USL vine in fata sucevenilor cu propunerile de mai sus, lupta lor e pierduta din fasha! Fratilor, dar altii nu mai aveti ?? Astia sinteti toti ?? GROAZNIC....si lumea chiar isi pune sperante in USL..

    RăspundețiȘtergere
  2. au mai multi toti sunt un mic antonescu :))
    nu stiu cum nu le este rusine sa apara in fata oamenilor
    rusine usl!

    RăspundețiȘtergere