Breichin' niuz: Lui Flutur i s-a propus funcţia de premier

"Nu e nimic nou, sunt lucruri care erau deductibile, ca TVA", a spus Flutur despre telegramele expediate la Washington de ambasadorii SUA din România. Se pare totuşi că există şi unii care abia acum au aflat o parte din informaţiile cuprinse în telegrame. Cum ar fi faptul că Gheorghe Flutur se afla în cărţi pentru funcţia de premier prin anul 2007.

Are dreptate Flutur. Se ştia de multă vreme că era posibilul înlocuitor al lui Tăriceanu într-o schemă prin care cel din urmă şi-ar fi dat demisia pentru organizarea de alegeri anticipate. Chiar Tăriceanu cu gura lui a spus că Flutur se afla pe lista cu cei propuşi pentru funcţia de premier, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ar fi refuzat atunci să demisioneze.

Ce nu s-a spus este că Flutur nu doar că se afla pe listă, ci chiar era desemnat viitor premier. De două ori Traian Băsescu i-a propus să accepte numirea în funcţia de premier după demisia sau demiterea lui Tăriceanu. Asta ştiu sigur. Aşa că pe acest subiect Flutur are dreptate. Nu e nimic nou în telegrame.

Curios însă este că ai noştri politicieni îi vizitează foarte des pe ambasadorii SUA şi că sunt foarte slobozi la gură în prezenţa lor.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Era o treaba daca ajungea Flutur prim ministru avea Judetul de castigat eram in situatia cum e acuma Clujul -

    RăspundețiȘtergere