Antena 1 Suceava, încremenită în proiect

În urmă cu vreo două luni, un afacerist băcăuan, Costică Rusu, a bătut palma cu familia Voiculescu pentru licenţele Antena 1 în judeţele Bacău, Iaşi, Vaslui, Suceava şi Botoşani.

Dacă la Iaşi, Bacău şi Vaslui staţiile aveau deja studiouri şi personal şi au început să emită, începuseră pregătirile şi pentru deschiderea posturilor din Suceava şi Botoşani.

Proiectul de redeschidere a staţiei locale Antena 1 Suceava a căzut. Înţelegerea între trustul Intact şi Costică Rusu a fost anulată iar pentru staţiile din Bacău şi Vaslui vineri, 15 iulie, a fost ultima zi de emisie.

Jurnalistul Florin Popescu susţine că Voiculescu s-a supărat pe Costică Rusu pentru că acesta era mult prea apropiat de PDL, în special de senatorul Gabriel Berca. Or şefului de facto al PC parcă nu cădea bine să-i ajute pe pedelişti.

Iată că după un fiasco coordonat de familia Ignătescu, nici această zvârcolire nu a dus la resuscitarea staţiei Antena 1 Suceava. Iar dacă e să se întâmple ceva, trebuie să se întâmple până cel târziu în toamnă pentru că la anul sunt două rânduri de alegeri.

Chiar aşa, credeţi că staţia Antena 1 Suceava va mai fi relansata?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii