Şerban vrea să desfiinţeze Muzeul Lemnului din Câmpulung

Înfiinţat ca Muzeu de etnografie şi ştiinţele naturii, a fost reprofilat în 1967 ca Muzeu al lemnului, este unic în ţară prin denumire şi printre puţinele din Europa, ca tematică şi pentru valoarea exponatelor.
Deţine un bogat patrimoniu ce cuprinde peste 15.000 piese din lemn şi are la bază colecţiile etnografice alcătuite de Ion Ştefureac şi Constantin Brăescu
- această descriere a Muzeului "Artei Lemnului" este publicată pe pagina de internet a Primăriei Câmpulung Moldovenesc.

Se pare că nu de aceeaşi părere este şi Gabriel Constantin Şerban, probabil cel mai slab primar din judeţul Suceava. Umblă vorba că Şerban se interesează în stânga şi-n dreapta despre cum ar putea desfiinţa fără vâlvă Muzeul "Arta Lemnului" şi să mute în clădire o parte din birourile primăriei. Găsiţi aici mai multe detalii despre măreţele planuri ale lui Şerban.

Cum poate oare PDL să îl susţină pe Şerban pentru un nou mandat de primar? Or să pompeze bani cu duiumul în Câmpulung până la alegerile de anul viitor doar ca să-l mai facă înc-odată primar pe unul care opt ani s-a făcut remarcat doar prin concedii lungi şi dese, slugărnicie şi o evidentă lipsă a simţului ridicolului.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

 1. Nulitatea asta oranj e cretină? Cum să facă aşa ceva? Duminica trecută am vizitat muzeul şi era plin de turişti nemţi. În loc să se îngrijească de el, se apucă să-l strice.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi si de duhori cretine.Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza ,fara idei,fara temei si fara imaginatie,dispus oricand sa tradeze si sa vanda oamenii politici carora le calca pragul pentru a le cere bani, total lipsit de talent,cultura,bun simt,dar care se adapa,paradoxal, masiv la banii publici ,prin santaj ordinar ,mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,lacomia,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite barbaria de a sterge comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui –pesedistii si sa baneze ip-uri de la care se comenteaza de un million de ori mai bine,mai percutant,mai viu si mai frumo decat scrie el in pseudomateriale de gradinita,lasand,in schimb,pe cei care injura si arunca cu tone de abjectii sa se desfasoare in splendoarea lor.Cenzura acestui baietas obraznic,arogant si gol ca un buhai din caine de pripas este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noastre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbim despre un baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria si cu acest sfant miracol ce se numeste lbertatea presei asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:

  ………………………………………………………………………………

  RăspundețiȘtergere
 3. "EU-VOI"
  Îmi este greu sa mai spun ceva despre acest om.Este smecher și susținut de PDL-iști și toată clica. Prin ceea ce sunt încă, mai aștept date concrete sa pot face ceva. Las un nr. de telefon 0747 020003 și voi depune toată diligenta și sper sa-l putem proba și scapă de un om despre care simt ca ne fura și nu-i pasa de noi.

  RăspundețiȘtergere