Sondaj USL: Flutur 36%, Lungu 43% - Nechifor şi Băişanu ajung la 25%

Dacă la votul politic USL sare de 50% pe judeţ, la votul uninominal eventualii candidaţii ai USL se află la distanţă de liderii PDL.

"Primarul PDL de Suceava, Ion Lungu, are o intenţie de vot de 43%, în timp ce candidatul PNL cel mai bine plasat, Alexandru Băişanu, ar obţine 25%.

Preşedintele PDL al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, ar obţine, potrivit sondajelor PSD, în jur de 37%, în timp ce Cătălin Nechifor, candidatul USL, ar obţine 26%. La nivelul judeţului, pe votul politic, USL înregistrează 64%.

PSD şi PNL urmează să realizeze, în toamnă, o nouă rundă de sondaje la nivelul fiecărui judeţ, pe baza cărora să se decidă candidaţii USL la principalele funcţii din administraţia locală pentru alegerile din vara lui 2012" - Mediafax
Comentarii, opinii, pronosticuri?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. am vazut un alt sondaj pe gandul in care flutur are 37 la suta si nechifor 36.

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mare rahat ramane,indiferent cum,chiar daca poarta si ochelari Armani,tot un mare rahat plin de viermi .Si care rahat,daca nu pute,injura,barfeste,minte,manipuleaza fara idei si fara imaginatie, total lipsit de talent,cultura,bun simt dar care se adapa masiv la banii publici prin santaj ordinar mimand orgasmul ca si curvele de pe Via Sallaria,obisnuit cu tradarea,minciuna si delatiunea asa cum este pestele obisnuit cu apa,isi permite o barbaria de a strege comentarii care nu-i convin lui si protectorilor lui -pesedistii.Cenzura acestui baietas obraznic este ca si o bata izbita in capul lui sec si plin de fumuri.O nefericita si dementa decizie care nu face altceva decat sa atraga ceea ce se incadreaza in spiritul organizatii noatre.Noi monitorizam cu mare atentie zecile de miliarde de lei din banii vostri pe care-i smulge acest individ pentru case,masini,vacante de lux si asteptam ziua decontului care este destul de aproape.Stiti desigur ca vorbesc despre in baiet-CHIRA care are treaba cu gazetaria asa cum are mam’mare cu planeta Marte.Iata cateva texte cenzurate si sterse de acest pigmeu lobotomizat cu aere de macho bolnav de sifilis si de retard puroios doar intr-o singura zi:Astazi.

    RăspundețiȘtergere