"Coteţul" de la Nordic a fost demolat

În urmă cu câteva zile citeam în Obiectiv de Suceava că în zona intersecţiei Nordic a răsărit o caşcarabetă urâtă cum nu-i altele, amplasată acolo de Prodincom SRL, firmă controlată de Ionel Ruxandari, cel care deţine şi firma Rux SRL.

În coteţul cu pricina (aşa cum a fost el denumit în articolul publicat aici) fuseseră instalate unele scule dedicate producţiei de mici şi alte produse sărace în colesterol, numai bune de vândut la colţ de stradă.

Astăzi nu mică mi-a fost mirarea când trecând prin zonă am văzut cum caşcarabeta dispăruse ca prin minune. Abia dacă se mai văd câteva urme cu locul în care a fost amplasată.

Fotografia publicată zilele trecute de Obiectiv:



Astăzi în zonă nu mai era nici urmă de chioşcul trântit pe trotuarul din zona Nordic:



Dacă problema caşcarabetei a fost rezolvată atât de prompt poate că inspectorii de la Biroul Disciplina în Construcţii din cadrul Primăriei municipiului Suceava ar trebui să caşte ochii şi peste drum.

Fix în spatele staţiei de autobuz de pe strada Universităţii, acolo unde funcţiona un atelier de cojocărie, Primăria a emis autorizaţie de construire pentru extinderea şi modernizarea spaţiului existent, regimul de înălţime fiind stabilit la parter + mansardă.

Vouă cum vi se pare că arată căsoiul ăsta? Cumva a chioşc modernizat doar cu parter şi o amărâtă de mansardă?



Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Cascarabeta aia a rezistat acolo maxim 4 zile, acum se mai vad doar diblurrile cu care a fost acorata in pavelele, multa minte iti trebuie sa faci asta.

    Ala nu e casoi, nu vezi tu bine, e cota 0 mai sus :))

    RăspundețiȘtergere
  2. În cazul în care parterul nu e la vreo 3 metri de la sol atunci asta e clar cel puţin P+1+M

    RăspundețiȘtergere