Fotomodela aspirantă care la 21 de ani face trotuarele şi străzile Sucevei!

Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRLLa ce vă gândiţi când o vedeţi pe domniţa din fotografia alăturată? Cu ce anume credeţi voi că se ocupă ea?
Ei bine, după ce a participat la Miss Costineşti şi la niscaiva prezentări de ţoale prin molurile Sucevei, don'şoara pe nume Eugenia Baltag, de loc din Fălticeni, s-a gândit să se facă patroană de firmă.

Potrivit Oficiului Registrului Comerţului Suceava, la data de 17 martie 2011 a fost înregistrată firma SC Kamer Build Company SRL, asociat unic şi administrator al firmei fiind Eugenia Blatag, în vârstă de 21 de ani.

Potrivit autorizaţiei obţinute de la Registrul Comerţului, obiectul de activitate al firmei este "comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate".

SC Kamer Build Company SRL

Interesant este că la doar câteva luni de la înfiinţare, firma a început să asfalteze cu drag şi spor bulevardele principale ale municipiului Suceava. Este vorba de contractul obţinut de asocierea firmelor Conbucovina, Symmetrica, Cominco şi Florconstruct, lucrările fiind subcontractate în parte către Kamer Build Company SRL.

Dar cum anume credeţi voi că o firmă înfiinţată pentru un aprozar, patronată de o domniţă de 21 de ani, a ajuns să asfalteze străzile Sucevei? Ei bine, lucrurile devin mai uşor de înţeles dacă vă spun că directorul firmei este Vasilică Puşcaşu.

Vasilica Puscasu, director Kamer Build Company SRL

Despre Puşcaşu ziarele au scris că a fost liderul grupării germaniştilor care prin 1997 a terorizat Germania, acesta fiind arestat în noiembrie 1997 într-un hotel din Koln şi a fost judecat pentru 94 de spargeri de bănci, oficii poştale, atacuri armate asupra şoferilor pe autostradă şi furturi de autoturisme.

Numele lui Puşcaşu a mai apărut în presă după ce Direcţia de Finanţe Suceava a anunţat că acesta trebuie să plătească TVA pentru vreo 80 de apartamente construite pe persoană fizică în zona Nordic. Vasilică Puşcaşu este şi naşul de cununie al lui Andrei Motan, fiul Doinei Ganea Motan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţe Suceava.

Judecând după fotografiile pe care Eugenia Baltag le-a etalat pe pagina personală de facebook, care credeţi că sunt calităţile care au ajutat-o să devină proprietarul firmei care asfaltează străzile Sucevei?

Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL Eugenia Baltag, asociat unic al Kamer Build Company SRL

Şi câteva fotografii cu lucrările efectuate de Kamer Build Company SRL Suceava:

lucrări Kamer Build Company SRL lucrări Kamer Build Company SRL lucrări Kamer Build Company SRL lucrări Kamer Build Company SRL lucrări Kamer Build Company SRL

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. Bravo Dinule.
    Putini oameni au curaj sa vorbeasca de Dl Puscasu.

    RăspundețiȘtergere
  2. te ajut si eu cu ceva informatii:
    - domnul Puscasu mai are niste firme cu numele de Kamer ..... falimentare sau in insolventa (cam in nr de 3 nu stiu sigur)
    - domnul Puscasu este unul dintre cei mai mari oameni de afaceri suceveni (intai a semnat contractul de subantrepriza si dupa aceea a facut leasingul pentru utilaje)
    - legatura dintre dl Puscasu si politica ghici cine este ....... domnul Deputat Ioan Balan
    - greu de crezut ca au reusit sa puna mana pe asest contract
    - oare CONBUCOVINA si asociatii stiut ca de la inceput cui trebuie sa dea in subantrepriza lucrarea
    - marea societatea CONBUCOVINA castiga lucrari pe banda rulanta, dar surpriza (nu are angajati sa faca lucrari)
    - cand vrei mai vb de Galanesti, Valea Moldovei, Mitoc, etc.

    Pe curand,
    al tau prieten .....

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.ziaruldeiasi.ro/local/suceava/in-40-de-zile-cinci-romani-au-spart-in-germania-94-de-banci-si-oficii-postale~ni6u9

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.ziaruldeiasi.ro/local/suceava/reglari-de-conturi-pe-strazile-sucevei~ni708

    RăspundețiȘtergere
  5. SC KAMER NOVA CONSTRUCT SRL SUCEAVA

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine spunea in suceava nu sunt interlopi, puscasu e unul dintre ei dar il tine flutur si todirut in brate

    RăspundețiȘtergere
  7. ai curaj, bravo. mai zi-ne despre din astea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dinule te rugam cand mai mergi la o conferita de presa la primarie sau cand mai vine "gusatul" de Lungu la tine , arati obrazu din partea pensionarilor ca pensia lor pleaca la gansteri , si copii vor plati aceste datorii ce le face el . Despre Ioan Balan, nu poti sa spui ca este vinovat , caci se vede ca Lungu accepta astfel de prietenii cu gansterii. Atat timp cat fiul (Petrica Lungu)sau este asociat cu un tanar interlop ce a fost arestat in Spania pentru legaturi cu clanul Clamparu.

    RăspundețiȘtergere
  9. desi suntem in asa mare criza ei se joaca cu nevoile noaste pun pavele in 5>6 luni le scot si le schimba oare dece nu gandesc oameni?trebuie sa ne unimi si sai schimbam in 2012 si cu siguranta va fi mai bine pentru judetul nostru si pentru fiecare comuna inparte!!!!

    RăspundețiȘtergere