OZN-uri la Câmpulung Moldovenesc

De bună seamă că proiectele de promovare a turismului în judeţul Suceava au avut efectul aşteptat şi chiar mai mult decât atât. Pare-se că în urmă cu vreo săptămână, chiar înainte de Drumul Lemnului şi Târgul Lăptarilor, în zona Câmpulung Moldovenesc a dat târcoale o escadrilă formată din vreo şapte nave extraterestre care ar fi vrut să-şi facă sejurul în Bucovina.

Din păcate, potenţialii turişti ne-au ocolit deoarece au considerat că mocăniţa care se învârtea bezmetică în jurul stadionului ar putea fi o armă letală a unei civilizaţii rivale, astfel că a tăiat-o rapid spre alte zări.

Pentru detalii şi imagini surprinse în timpul atacului extraterestru citiţi articolul Obiecte zburătoare ciudate deasupra Câmpulungului! publicat de Monitorul de Câmpulung.

Tot ce pot să spun este că marţienii care au survolat Câmpulungul cu siguranţă nu ne sunt deloc prieteni. Dacă ne-ar fi vrut binele ar fi putut cel puţin să-l răpească pe primarul Constantin Gabriel Şerban şi să-l abandoneze prin vreo galaxie aflat la vreo câteva mii de ani distanţă.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii