[VIDEO] Protestul de marţi din centrul Suceavei

Vreo 200 de oameni s-au adunat şi marţi seară în faţa Prefecturii judeţului Suceava. Revendicările protestatarilor au vizat demisia preşedintelui Traian Băsescu şi organizarea de alegeri anticipate.

De data asta nemulţumirile protestatarilor s-au îndreptat şi spre liderii PDL Suceava. Fotografii cu Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, Gheorghe Flutur şi Ion Lungu au fost arse în mijlocul mulţimii şi s-a scandat "Flutur, nu uita, Bucovina nu-i a ta!".

Protestatarii au făcut o excursie şi până în faţa sediului PDL unde au rămas vreo 15 minute după care s-au întors în faţa Prefecturii.



sursa video: SuceavaPeNet.ro

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. Trebuia sa-si ia cateva bastoane sa simta ca lupta pentru idealurile lor

    RăspundețiȘtergere
  2. cristi(jgodia care semnezi asa mai sus), pentru tine este o tara libera pentru emigrare: coreea de nord! ai grija sa-ti iei destula ceapa cu tine, sa poti plange convingator, ca altfel... drum bun! cu insecta-ti cu tot!

    RăspundețiȘtergere
  3. libertatea de a spune tampenii mi se pare un exces

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare o prostie ca am ajuns sa ne rezolvam lucrurile doar iesind in strada si tipand; e blasfemie eu zic ca nu e normal in secolul in care traim indiferent de criza pe care o impartasim cu altii sa rezolvam asa lucrurile; ne lipseste decenta, oamenii de valoare care sa ne conduca rusine romania; suntem singurii vinovati singurii

    RăspundețiȘtergere
  5. maine la ora 16 ( adica 4 , sa priceapa si basistii ) e un miting cu prezenta sporita ( cel putin asa se anunta )

    RăspundețiȘtergere
  6. tot 50 de roni? eu zic sa incercati sa negociati, poate pune si pnl ceva

    RăspundețiȘtergere
  7. Mesajul Anonymous pt. Romania: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oe4PkHXIJlE

    RăspundețiȘtergere