Aurel Burciu a contestat alegerile pentru funcţia de rector al USV

Rezultatul alegerilor pentru funcţia de rector al Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava au fost contestate de actualul prorector Aurel Burciu. Contactat telefonic, acesta a preferat să nu ofere detalii cu privire la motivele pentru care a contestat rezultatul alegerilor pentru noul rector al USV.

Potrivit unor surse din universitate, documentul depus de Aurel Burciu are 13 pagini şi deocamdată comisia de soluţionare a soluţionare nu înţeles care anume au fost argumentele pentru care semnatarul consideră că ar trebui anulat rezultatul alegerilor.

În urma votului de vineri, 17 februarie, câştigător a fost desemnat Valentin Popa, cu 182 de voturi, în timp ce actualul prorector Aurel Burciu a obţinut 163 de voturi.

De menţionat că regulile au fost schimbate în timpul jocului printr-o decizie a noului ministru al educaţiei, Cătălin Baba. Detalii aici.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Eu nu mai inteleg nimic @-) Vezi: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-02-18/Valentin-Popa-este-noul-rector-al-Universitatii-Stefan-cel-Mare#ixzz1nE7i84q7

    ...Cât despre Aurel Burciu, contactat tot telefonic, acesta şi-a recunoscut înfrângerea şi a spus că, din câte a înţeles, ar avea 19 voturi în minus faţă de contracandidatul său. „Acesta este farmecul democraţiei. Am înţeles că ar fi vorba despre 19 voturi. Vă confirm că aşa am auzit, e ok”, a declarat Aurel Burciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu baibai sau nu23 februarie 2012 la 20:52

    Oamenii se mai razgandesc... Mai ales dacă sunt suficient de bine stimulare, si mai ales de cine trebuie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand a stiut d-nul Burciu sa piarda cu eleganta, fara scandal, amenintari ... ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine se mai uita la haznale tv si, mai ales, crede ce se spune acolo isi merita soarta de cetatean manipulat grosolan, ba chiar prostit in asa hal incat nici nu mai stie pe ce lume traieste. Cetatenii respectivi nu sunt altii decat cei pe care i-au prostit de-a lungul vremii tot felul de "caritas-uri", "fni-uri" si politicieni mediocrii, turnatori ai rudelor si vecinilor la securitate. Iata, bunaoara, acum in secolul 21, o gramada de naivi se lasa atrasa, ca o turma de fluierul ciobanului, de a noua minune din Caracal. Daca, in aceste vremuri tulburi, Romania nu avea un presedinte hotarat ce si-a pus in joc soarta politica, si care sa ne traga de maneca, din cand in cand, trezindu-ne din adormire, ne-am fi prabusit sub greutatea vremurilor si bocancii coruptilor. Inchipuiti-va numai la ce s-ar fi intamplat cu solutia Geoana si tot alaiul din spatele sau. Acum, iata, aceiasi manuitori de papusi, pentru a-si salva afacerile necurate, ne flutura prin fata ochilor alte triste figuri inconstiente numai bune de aruncat ca momeala. Acesti pescuitori in ape tulburi vor sfarsi in zoaiele pe care le-au produs de-a lungul vremii

    RăspundețiȘtergere