Doamna Băişanu...

Trimiteți un comentariu

16 Comentarii

  1. Buna seara Dinule,ma asteptam azi sa ne spui ceva despre "doamna"
    Ungureanu :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Despre guvernul Ungureanu deocamdată ar fi de spus doar că deşi este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară, PDL Suceaca nu a dat, din nou, nici un ministru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai Flutur nu are 31 de ani si nici nu este servitorul celor din esalonul 1,el fiind esalonul 1.Deci nu putea face din acest guvern second hand de maimutoi.
    In schimb se pare ca Victor Ponta face parte din guvernul din umbra Ungureanu(ca tot facea PSD guvern paralel):))
    Ei doi si seamana,au aceeasi tunsoare scurta,sunt din aceeasi generatie,o fi si Ponta la SIE?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati vazut cum i se rotesc ochii in cap lui Razvan Mihai Ungureanu? Asta este ca un spion negru in Rusia.
    Rotirea ochilor in cap ne aduce aminte de ce i-a zis Kogalniceanu lui Cuza cand vroia sa il puna ministru pe Christian Tell, care avea ticul sa dea din cap:
    - Maria ta, da din cap 5 minute te rog.
    - De ce?
    - Fa asta si iti spun dupa aceea.
    Dupa un minut Cuza s-a oprit si i-a spus ca il doare capul.
    - Si atunci cum vrei sa pui ministru un om care face asta tot timpul? i-a mai spus Mihail Kogalniceanu.

    RăspundețiȘtergere
  5. esti din ce in ce mai "stangaci" domnule zara, incepi sa iti arati increderea in usl,pe care ii sustii deja; nu poti vorbi de org PDL suceava ca fiind lipsita de influenta din moment ce presedintele ei este al doilea om din partid; nu uita te rog ca dl Flutur a avut cele mai multe voturi(ca un remember pentru tine);

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,domnul Flutur este eminenta cenusie in PDL.Este Richelieu de carton.
    Domnule Zara,cum ti-ai permis sa-i subminezi autoritatea si personalitatea acestui geniu al Bucovinei caruia mare poet lingvist(sau limbist)Vasile Cerlinca ii inchina ode inaltatoare si mirambolante?Rusinica domnul Dinu:))

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru anonimul de la 9.22

    Cred că îţi lipsesc minime abilităţi de a citi şi înţelege un text în limba română. Eu tocmai asta am spus, că PDL Suceava este una dintre cele mai puternice şi, evident, influente din ţară. Am spus că nu a dat niciun ministru în cabinetul Ungureanu, fără să comentez acest fapt. Nu am spus nici că e rău că nu a dat, nici că e bine. Dacă nu reuşeşti să înţlegi o propoziţie simplă, te rog să o citeşti de zece ori înainte să comentezi.

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru dinu de la 10:21
    in momentul in care scrii subliniat "din nou", e clar ca ai ceva cu cei din PLD; cred ca nu am gresit deloc cand am zis ca ai devenit "stangaci"

    RăspundețiȘtergere
  9. scuze PDL nu prea ma pricep la politica si nu stiu numele partidelor multumesc de intelegere

    RăspundețiȘtergere
  10. Frate,Dinu este un ziarist foarte bun si prezinta evenimentele impartial.Asta nu inseamna ca noi ciumetii,cam 90% din populatia Romaniei nu avem foarte foarte multe de reprosat PDL.De exemplu acum cand sunt zone in Vrancea si Buzau total inzapezite unde oamenii sunt la limita supravietuirii,ministrul de interne trebuia sa fie in zonele calamitate.Sa faca ordine cu prefectii si primarii si sa-i puna la treaba.Nu sa bea sampanie si sa chefuiasca marea numire.

    RăspundețiȘtergere
  11. Baisanu ar trebui sa-si traga un glonte de canepa indiana sau de carpa imbibata in venin sau in sange de fecioara ca tot…in capusorul lui golit de par si de idei care au lasat loc doar urii, abjectiei si neputintei, sau sa demisioneze urgent. Dar el are o misiune fundamental istorica: aceea de pune un novice, ce-i este cumatru, presedinte la PNL- municipiu, de a se inconjura numai de persone suspecte si de a le inchide gura celor care mai au putina vointa.Un eventual si previzibil esec al lui Baisanu in partid si la alegeri il va face pe aceasta doar o amintire urata, pe termen lung.Pentru ca ar fi al zecelea.

    Rolul lui este si acela de a inghenunchea orice forma de liberalism authentic intr-o Bucovina care a urat de moarte comunismul si gorilele lui criminale. Ce se vede acum , la suprafata, prezentat in modul acesta halucinant, ca si cum ar fi un marketing politic modern este, de fapt, o teribila farsa de prost gust, este viziunea unui smenar care profaneaza dreapta suceveana. Scop : sa-si cultive un cult al personalitatii care se duce mult in greata aceea care nici nu-ti mai da posibilitatea si puterea sa reactionezi. Scarba aceea care te protejeaza de toti acesti lingai si pigmei pentru a supravietui.

    Revoltati-va, liberali adevarati, cati mai santeti, si recastigati-va partidul atat cat mai aveti timp.Boicotati-l pe Baisanu, votati cu cine credeti ca mai crede in liberalism dar nu cu niste puslamale inculte si vandute. Cate clase are Zmau ?Ce afacut acesta in viata lui meritoriu pentru oameni. Discurs penibil, balbait,de prescolar cu retard, semianalfabet, de fapt nici nu are un discurs, el citeste, cu mare greutate si suferinta, ce-i pun altii in fata, o mica grohaiala improvizata din nimic care ne injura pe toti si-l ridiculizeaza pe el pana la dispret. De cand este Zmau liberal ? Ce stie acesta de liberalism?… daca el transpira si se screme cand ragaie doua fraze scrise de altii.Intrebati-l orice c ear trebui sa stie si un elev de 14 ani si veti vedea ca nu va sti sa raspunda pentru ca el este gol si ruginit. Mincinos si puturors. Asemenea rusine, batjocora, umilinta si greata nu a mai trait PNL-UL niciodata in istorie. De acum incepe drumul spre iad. Si numele lui este Baisanu.

    Cititi aceste randuri din urma cu ceva anisori(1-maxim 2 ), priviti ce se intampla acum cu Crin si cozile lui de topor si cruciti-va: nimic nu-i la voia intamplarii, nici cu Crin, la nivel national protapit, zilnic, in prohapul lui Felix, cu un partid pentru care au slujit, generatii intregi de Bratieni, si nu numai… si cu Baisanu la Suceava. Cine are putina minte si oarecare vointa si aplecare spre comparatie isi va da seama de uriasa minciuna a acestor mari lingai care nu au nimic cu liberalismul , adevarul si bunul simt, sa nu mai vorbim de istorie. Repetenti pentru totdeauna la acest capitol,pe toate liniile si palierele.

    “Domnul Iliescu isi doreste sa aiba PNL-ul alaturi, sa-l controleze si sa-i impuna o noua orientare care sa corespunda intentiilor sale, ca nu cumva sa se refaca dreapta.Cu alte cuvinte, pentru Ion Iliescu nu conteaza viitorul PNL, acum PNL trebuie anihilat, eventual contopit sau absorbit total de PSD, ca nu cumva sa se refaca Alianta DA cea care, in 2004, a castigat alegerile.Se vede ca politica de dreapta a actualului guvern il deranjeaza si il revolta pe Ion Iliescu. Domnia sa considera ca, daca in anii ’90 a existat o orientare de stanga, rezultata din alegerile care au urmat, Romania trebuie sa revina la starea de atunci cu PSD in frunte.

    De asta data, Ion Iliescu nu a mai fost diplomat in declaratii. A spus clar, raspicat ce isi doreste ca sa priceapa tot omul: distrugerea dreptei, folosindu-se ca de o uneala ucigatoare chiar de un partid de dreapta, fara sa gandeasca la consecintele in timp pe care ar trebui sa le suporte PNL, si revenirea, intoarcerea Romaniei la social-democratia anilor ’90, ca fiind ceva de la sine inteles, ceva prestabilit.”

    COCOSATUL DE LA CATEDRALA...DACA VRETI POATE SA FIE SI DE LA NOTRE DAME.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce spuneam si mai inainte .Oamenii mor inzapeziti si premierul securist
    da flori doamnei Udrea(vad ca la ei e primavara)si repede o ziarista care l-a intrebat de oamenii care risca sa moara sub nameti.Si se mai vorbea de deschidere si comunicare HA HA HA

    RăspundețiȘtergere
  13. nu contesta nimeni calitatea profesionala a domnului ziarist, ci doar calitatea articolelor cand vine vorba despre PDL;

    RăspundețiȘtergere
  14. Hopaaa, a aparut specialistul in contorsionat propozitii pentru a parea marele consilier. Lasa-te ma de cioace, apuca-te de cizmarie (vorba Ebei). Ce meserie ai ? La ce te pricepi? Cu sila ma gandesc cati paduchi au aparut in ultima vreme care se dau specialisti. in consultanta. Ce consultanta? Adica ceva de genul : uite, eu am auzit la crasma ca ala vrea sa faca aia si te sfatuiesc sa-i pui piedica pe ulita si in cadere sa-si rupa nasul, sa-si zdreleasca obrazul ca sa nu mai apara in public. Asa apari tu mai mult si prostimea te crede pe tine; sau il sfatuiesc eu cu ceva, el ma crede, face ce-i spun si tu te alegi cu castigul. Orice mucos (stiutor de engleza, ca rusii sunt mai in urma dar va veni si vremea lor) ciuguleste ceva texte (netraduse in romaneste) si le presara ca idei originale. pentru prosti. Ce succese a avut …….. in cariera lui? A fost " sfatuitor de taina pentru mai multi cretinasi, le-a papat mangotii si a trecut cu ceva informatii la adversarii lor. Asta e in esenta "prestigiul"lor. A oferit adversarilor informatii. Halal consultanta! Nu stiu de ce cand il vad pe un asemenea... consultant ma gandesc la un paduche.

    RăspundețiȘtergere
  15. stie cumva cineva cine va candida de la usl la primarie?
    multumesc atept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  16. gresit, dinule. prim-ministrul ungureanu este din suceava. mai precis din capu codrului. bunicii lui. si multe alte rude. asa ca... stati linistiti baieti

    RăspundețiȘtergere