Tiberius Brădățan s-a înscris în PSD

Purtătorul de cuvânt al Spitalului județean de urgențe "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, medicul Tiberius Brădățan, s-a înscris în Partidul Social Democrat. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unei coferințe de presă.

Tiberiu Brădățan are 42 de ani şi activează în cadrul Unității de Primire a Urgențelor din Spitalul Județean Suceava de la înfiinţare, în urmă cu 11 ani. 

Tiberius Brădățan s-a înscris în PSD

foto: RadioTop.ro

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. o alegere inteleapta, un om de cariera, un bun produs valorificabil de către PSD si USL implicit. Observ ca in ultima vreme PSD a facut, uneori pe şestache, fără sa auda gura lumii, alteori, cu putina si discreta publicitate, cateva achizitii de marca. Toate vor fi facute public la momentul oportun. Daca cineva ar cuantifica aceste achizitii ar vedea ca Nechifor si compania nu stau deloc cu mainile in sân ci lucreaza inteligent. Din medicină, din educatie, din cultura, din zona privata, vin tineri promitători care deja au demonstrat ca pot performa...

    RăspundețiȘtergere
  2. 10 de-a lor fac cat unul portocaliu

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina Trăilă, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP), a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că 13 judeţe nu apar în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice cu contracte pentru serviciile de deszăpezire, printre care și Suceava.
    "Faptul că aceste judeţe nu apar cu contracte poate să însemne fie că au atribuit lucrările de deszăpezire fără să ne transmită anunţurile de atribuire, fie că nu au contracte de deszăpezire, fie că alte entităţi judeţene au încheiat astfel de contracte", a precizat şefa ANRMAP.
    În perioada imediat următoare, Autoritatea va demara controale în cele 13 judeţe, iar dacă se va dovedi că nu a fost respectată legea, consiliile judeţene riscă amenzi de maximum 100.000 lei, iar companiile care au executat deszăpeziri fără a încheia formalităţile necesare riscă anularea contractelor.

    RăspundețiȘtergere
  4. TATICU, preot, mare fan jertfelnic al celui mai rosu PSD din istorie, baiatul... si el fan al PSD ca doar cine stie, stie, nu?.

    Asa devine CREIERUL LAVABIL si bun la reprocesare si rebranduire.

    Intreprinzatorul : cel care construieste sisteme economice ;

    Tehnocratul ( angajatul ); cel care populeaza sistemele construite de primul ;

    Intelectualul : cel care construieste sisteme politice si sociale ( el este capabil sa scrie softurile care pot regla aceste sisteme , relativ noi in istoria umana) ;

    Omul politic , activistul social, activistul civic : populeaza sistemele construite de intelectuali ;

    Creatorul : cel care creeaza conceptele folosite de intreprinzator si intelectual .

    Toti cei enumerati formeaza clasa de mijloc ( cea mai numeroasa , intr-o desfasurare gaussiana) .

    Restul , inalta societate , top 500 , abonatii cluburilor si rivierelor , dezmostenitii si boschetarii , cu o contributie procentuala ( si cerebrala) mult mai mica , completeaza profilul societatii ( acestia au o problema deoarece nu-si pot justifica pozitia in societate – cand forteaza recunoasterea , ajung in conflict cu restul).

    GORE

    RăspundețiȘtergere
  5. USL ne da lapte si miere romani!

    Votam anul acesta USL? Si sa ne pricopsim cu Iliescu, Nastase, Hrebenciuc, Voicu cu Mafia din Justitie, Vanghelie, Dan Radu Rusanu, Tariceanu, Vantu, Voiculescu, Patriciu, Mazare, Mitrea, Dan Ioan Popescu si lista este asa de lunga incat mi-ar lua o zi intreaga s-o insir? Pe Ponta si Antonescu nu ii pomenesc pentru ca nu exista! Daca am confisca doar de la Nastase si de la Patricianu averile dobandite ilicit am scapa de necazuri! Acolo sunt banii dumneavoastra dragi romani!

    Inseamna ca a inceput democratia sa-si faca loc si in Romanica noastra! Pe vremea lui Nastase cartea careva? Era el " cel cu multe case si oua"si cu cizma pe grumazul presei! Mai Ulivia nu vezi ca Bombonel si Patriciu ne-au nenorocit? Daca aduni averile astor 2 indivizi ajungi l asume colosale! Ai auzit de MIC.RO? L-a falimentat Patriciu si o multime de tineri trebuie sa plateasca bancilor aceasta magarie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine se mai uita la haznale tv si, mai ales, crede ce se spune acolo isi merita soarta de cetatean manipulat grosolan, ba chiar prostit in asa hal incat nici nu mai stie pe ce lume traieste.

    Cetatenii respectivi nu sunt altii decat cei pe care i-au prostit de-a lungul vremii tot felul de "caritas-uri", "fni-uri" si politicieni mediocrii, turnatori ai rudelor si vecinilor la securitate. Iata, bunaoara, acum in secolul 21, o gramada de naivi se lasa atrasa, ca o turma de fluierul ciobanului, de a noua minune din Caracal. Daca, in aceste vremuri tulburi, Romania nu avea un presedinte hotarat ce si-a pus in joc soarta politica, si care sa ne traga de maneca, din cand in cand, trezindu-ne din adormire, ne-am fi prabusit sub greutatea vremurilor si bocancii coruptilor.

    Inchipuiti-va numai la ce s-ar fi intamplat cu solutia Geoana si tot alaiul din spatele sau. Acum, iata, aceiasi manuitori de papusi, pentru a-si salva afacerile necurate, ne flutura prin fata ochilor alte triste figuri inconstiente numai bune de aruncat ca momeala.

    Acesti pescuitori in ape tulburi vor sfarsi in zoaiele pe care le-au produs de-a lungul vremii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bai PDL-ist imputit .Ati nenorocit tara asta.Ati adus-o la stadiul de lagar nazist.Ati lasat 100 de oameni sa moara sub zapezi.Lasati cancerosii sa crape fara morfina.Ati isterizat parintii cu legea educatiei de o prostie maxima.Vreti sa ne omorati pe toti si sa vindeti toata Romania bucata cu bucata,parcela cu parcela.Nenorocitilor

    RăspundețiȘtergere