Avocatul Serenela Simireanu Timinschi candidează pentru Primăria Vatra Dornei din partea PPDD

Avocatul Serenela Simireanu Timinschi candidează pentru Primăria Vatra Dornei din partea PPDDInflaţie de candidaţi la Primăria Vatra Dornei. Avocatul Serenela Simireanu Timinschi este cea de-a cincea persoană care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al oraşului staţiune.

Serenela Simireanu Timinschi va candida din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. "Toată lumea doreşte schimbarea. Sunt foarte multe probleme în oraş. Am rămas fără iluminat public, fără căldură. Sunt ferm convinsă că pot să schimb ceva", a declarat Serenela Simireanu Timinschi.

Candidatul PPDD susţine că partidul este atractiv pentru oamenii din zona Dornelor: "Oamenii vin să se înscrie în partid. Vin de bună voie, nu se întâmplă să mergi să-i rogi să se înscrie, cum am auzit că se întâmplă la alte partide".

Un alt avocat, Gabriela Corina Cozmaciuc, va candida din partea PPDD pentru Primăria Dorna Candreni.

Până acum, pentru primăria Vatra Dornei şi-au anunţat candidatura actualul primar Ioan Moraru din partea PNL, Cezar Ioja de la PSD, Ilie Boancheş de la PDL şi independentul Mihai Cioată.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Faptul ca un avocat s-a inscris in PiPiDD(man)este un lucru de mare mirare.Faptul ca un avocat candideaza la Primaria Vatra Dornei din partea PPDD este un lucru si de mai mare mirare.Oare doamna avocat nu si-a dat seama cine e Dan Diaconescu acest fariseu,acest grotesc personaj care pozeaza in Che Guevara in mizerie si in Don Quijote fara Rosinanta?Nu neg faptul ca la alegeri va avea procente multe,poate mai multe decat PDL.Dar asta nu spune nimic,Dan Diaconescu alimenteaza false sperante si promisiuni mirabolante pentru oamenii naivi si cautatori de elodii pierdute in haznaua visurilor si sperantelor traumatizate.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Mihai Cioată va candida independent, cu un discurs acid împotriva partidelor politice şi a traseiştilor".
    Am tot respectul pentru dom profesor, dar atat timp cat banii vin de la judet e cam greu sa iesi din datorii; trebuie sa transforme primaria intr-o "fabrica de bani".

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca cel mai important este omul care candideaza, iar doamna Simireanu este cu adevarat o doamna. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere