Primarul Ioan Pavăl a revenit în PNL

Ioan-Paval-Dumbraveni

Primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Paval, care în toamna anului trecut declara presei că va candida pentru un nou mandat din partea UNPR, se află la ședința delegației permanente a PNL.

Se pare că Ioan Pavăl a rămas în PNL după ce miniștrii UNPR nu l-au ajutat să obțină fonduri pentru primărie.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. E normal ce se intampla.PDL este in cadere libera si va ajunge la 5% la alegeri.Dupa patru ani de dictatura si conducere prapastioasa a tarii din toate punctele de vedere e normal ca toti oamenii din PDL sa fuga ca de ciuma.

    RăspundețiȘtergere
  2. In ritmul asta cam de 40 de primari pe zi care trec la USL,cred ca saptamana viitoare Lungu si Flutur vor trece la USL.Astept emotionat monentul:))

    RăspundețiȘtergere
  3. primele 2 comentarii nu au legatura cu articolul intrucat nu e vorba de pdl.

    RăspundețiȘtergere
  4. e normal ,in toata tara fug de rup pamantul de la pdl la pnl,nu este de mirare dupa asa un dezastru facut de pdl in toata tara,pnl ul are o imagine foarte buna ca s-a trait foarte bine cat au condus ei,nu este meritul unei persoane ci a managemetului si politicii bune a pnl,pe vremea lor castigau foarte bine toate categoriile sociale,nu ca acum ,criza a afectat prea putin,incompetenta si furtul pdl ului a dus tara de rapa,fara locuri de munca ,fara bani de o paine

    RăspundețiȘtergere