Primarul PDL din Marginea, Dumitru Lungu, va candida din partea USL

Primarul PDL din Marginea, Dumitru Lungu, va candida din partea USLPrimarul PDL al comunei Marginea, Dumitru Lungu, ar putea candida din partea Uniunii Social Liberale pentru un nou mandat. Surse politice susţin că primarul Dumitru Lungu ar fi negociat intrarea în PNL şi o nouă candidatură din partea USL.

Se pare că deşi ar fi bătut palma cu Alexandru Băişanu, Dumitru Lungu a tot evitat să fie prezentat într-o conferinţă de presă la sediul PNL.

De menţionat că la începutul acestei săptămâni liderii USL anunţaseră că Marginea este una dintre cele opt localităţi unde nu a fost stabilit încă un candidat ci se aşteaptă rezultatele unui sondaj de opinie. Detalii aici.

Este interesant de văzut dacă Dumitru Lungu va fi prezent la evenimentul organizat la sfârşitul acestei săptămâni pentru lansarea candidaţilor PDL.

Traseul lui Dumitru Lungu în politică este unul destul de sinuos. Acesta a fost ales primar în 2004 din partea PNŢCD. Lungu a trecut apoi la PPCD (Partidul Popular Creştin Democrat) iar în iunie 2006 s-a înscris în PD. După doar două luni, Dumitru Lungu a părăsit PD pentru a trece la PNL iar mai apoi, în 2008, l-a urmat pe Gheorghe Flutur în PDL.

 Vezi aici lista candidaţilor la alegerile locale din judeţul Suceava din iunie 2012.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Ministerul Economiei spune ca Bayfront Capital Partners, care si-a adjudecat licitatia Cupru Min Abrud, cu suma de 200,8 mil. euro, nu are banii necesari si trebuie sa-i stranga acum de la investitori privati. Explicatia este ilarianta: inseamna ca statul a primit la licitatie si a declarat castigatoare o firma fara bani.
    Cupru Min detine licenta de exploatare pentru cel mai mare zacamant de cupru din Romania, cel de la Rosia Poieni, estimat la 900.000 de tone, evaluate la pretul actual al metalului rosu de 8.320 de dolari/tona, la 5,4 miliarde de euro, insa pretul cuprului a fost foarte volatil in ultimii ani, ajungand la un moment dat sa fie cotat pe bursa din Londra la mai putin de 3.000 de dolari/tona, dar a urcat si la 10.000 de dolari/tona.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred asta...Dumitru Lungu e un om de echipa si a finalizat multe proiecte la Marginea cu ajutorul Guvernului PDL si a lui Flutur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ba ai sa crezi.PDL-ul e terminat.Se alege praful si pulberea de acest partid corupt pana in esenta lui,politienesc,dictatorial si tradator de tara si neam.Partid care a adus poporul roman la limita mizeriei,a atentat la sanatatea natiunii dinamitand sistemul sanitar,a atentat la formarea tinerei generatii dinamitand sistemul de invatamant,a dat strainilor toate bogatiile subsolului,a alungat din tara 3 milioane de romani,a dat ungurilor doua judete si o universitate,si acum vrea sa ne nenoroceasca cu totul.Sa inunde Romania sub o mare de cianuri,sulfuri,cutremure,ape otravite.Vrea sa devenim groapa de gunoi a Europei.Si partas la toate aceste nelegiuiri este tocmai cel pe care-l pomenesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine PDL nu e bun. Dar care e bun??? PNL ? PSD? Cu siguranta NU. Daca erau altii la guvernare probabil Romania era intr-o situate mai proasta decit a Greciei. Eu nu traiesc in RO si privesc dintr-un punct neutru dar altii mai buni nu avem. Nu ca ar fi buni! Ceva ceva tot au mai miscat. La alegeri pica, e aproape sigur si vreau sa vad cit de mult o sa faca urmatorii.... ZERO taiat in patru....ca din nou nu vor fi buni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Romania oricum e in cea mai proasta situatie din UE.Un sfert din salariatii tarii au salariul minim pe economie..Este ceva incredibil.Una dintre marile diversiuni ale actualului regim Băsescu e că dau Grecia de exemplu, la cât de rău poate să ajungă o țară din Uniunea Europeană. Sugerând că alta ar fi fost situația în Grecia dacă ar fi avut un guvern de genul celui al lui Băsescu-Boc-PDL care să ia măsuri draconice de austeritate, cum au fost luate în România. Incredibil, FMI și Băsescu-Boc se felicită și azi că au pus bugetarii români să scoată bani din buzunar (din salarii și pensii, tăiate în chipul cel mai abuziv cu putință de guvernanții noștri; au tăiat 25 la sută din salarii din iulie 2010 încoace în România, oficial; de fapt, eliminându-se și sporurile, s-au tăiat și cu 60 la sută), în condițiile în care România are cele mai mici salarii din Uniunea Europeană. Știți care e salariul minim în România, azi? 670 lei, adică 150 de euro. Iar Grecia cea mult văicărită, azi, după ce toată Europa s-a dat peste cap să o îngenuncheze cu austeritatea, știți ce salariu minim are? Țineți-vă bine: „Conform noii grile salariale de baza, un bugetar nou angajat, cu nivel de educatie mediu (liceu) va castiga 780 de euro brut pe luna”Salariul mediu in Grecia este de 1200 euro.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai mare nenorocire pe care a facut-o PDL cu basescu este infiintarea statului politienesc si securist.Avem 7 servicii si 30.000 de agenti care ne asculta telefoanele si posteaza pe situri propaganda.A creat un stat totalitar care a facut praf democratia.Au desfiintat parlamentul,au trecut toate legile cretine prin asumarea raspunderii,au cedat toate bogatiile tarii fara sa consulte populatia.Binenteles totul condimentat cu o coruptie la nivel inalt,vezi cazul Boldea,vezi cazul mafiotului VASILE PUSCASU care facea asfaltari cu primaria.

    RăspundețiȘtergere