Viceprimarul Mihăiţă Negură a fost numit vicepreşedinte PNL Câmpulung Moldovenesc

La mai puţin de o săptămână după ce a anunţat că părăseşte PDL în favoarea PNL, viceprimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei locale a Partidului Naţional Liberal, informează monitoruldemunte.info

Mihăiţă Negură a anunţat că s-a înscris în PNL pentru a candida din partea USL pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc. După înscrierea în PNL, Mihăiţă Negură ar urma să piardă atât funcţia de viceprimar cât şi mandatul de consilier local.

Negocierile pe plan local în cadrul USL vor fi purtate din partea PNL de o comisie formată din preşedintele organizaţiei, Nicolae Vranău, noul vicepreşedinte Mihăiţă Negură şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Dumitru Văideanu.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Continua rocadele si transferurile in liga lui Basescu.E de fapt marea ciolaniada unde fiecare se inscrie pe un culoar castigator.In acest timp primarul Lungu se hilizeste cand i se spune de asfaltarea de pe strada MItropoliei.Ei si ce daca Florconstruct in loc de asfalt a pus un maglavais de pietris?Cand l-au intrebat reporterii daca el circula pe acea strada a zis ca la fel se circula in toata Suceava.Si se hilizea.Adica stim toti ca e o bascalie totul ce naiba.In acest timp Ungureanu discuta cu Cevron despre exploatarea gazelor din sisturi,un nou atentat criminal asupra tarii noastre.
    In acest timp Basescu face campanie electorala desantata pentru PDL si sustine iar cu mare ardoare proiectul Rosia Montana.De ce oare?In acest timp se infiinteaza sectii in limba maghiara la universitatea din Targu Mures.Adica noi romanii platim ca ungurii sa faca facultatea in maghiara.De ce oare?

    RăspundețiȘtergere