Cezar Ioja a bătut palma cu "Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003"

Independentul Cezar Ioja începe să puncteze în campania electorală pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Sâmbătă, 7 aprilie, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Vatra Dornei, a avut loc o şedinţă la care au participat aproximativ 400 de membri ai "Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003". La şedinţă a particiat şi Cezar Ioja iar acesta a bătut palma cu pensionarii pentru a fi susţinut de asociaţie în campania electorală.

"În urma dezbaterilor, Adunarea Generală a Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003 a hotărât, în unanimitate, susţinerea, candidatului independent Cezar Ioja, la alegerile din luna iunie 2012, pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Totodată, Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003 îşi asumă programul Împreună salvăm Dorna, propus de candidatul Cezar Ioja, şi lansează un apel către ceilalţi dorneni, indiferent de vârstă sau preferinţe politice, să se implice în susţinerea acestui proiect", a afirmat Ioan Năstase, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003.

Ioan Năstase susţine că Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003 ar cuprinde aproximativ 5.000 de membri.

Anunţat ca fiind candidatul PSD pentru primărie, Cezar Ioja va candida independent pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei după ce în cadrul USL s-a decis să susţinerea candidaturii primarului PNL în funcţie, Ioan Moraru.
Surse politice susţin că liderii judeţeni ai PSD nu ar fi străini de decizia lui Ioja de a candida totuşi la primărie din postura de independent iar prin Vatra Dornei se vorbeşte că organizaţia locală PSD va face campanie mai degrabă pentru Ioja decât pentru primarul PNL Ioan Moraru.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Pacat ca Cezar nu poate face parte din nicio organizatie. Daca nu i se da ce cere isi ia jucaria si pleaca. Asa a facut si cu PRM-ul si cu PNL-ul si cu PSD-ul. El este membru PSD , iar PSD-ul a decis ca la Vatra Dornei va fi candidat din partea USL actualul primar , Ioan Moraru. Nu i-a convenit decizia si a plecat. Din cate stiu era propunerea USL pentru functia de senator la alegerile din toamna. Daca nu va iesi primar sigur va dori sa candideze si va vrea si sustinere. Deja se contureaza un individ grosier cu mari probleme comportamentale. Daca nu va fi ales nici senator va dori neaparat o functie in descentralizate. Daca se va intampla si asta omul isi va gasi sigur alinarea la Spitalul de nebuni. Acolo va putea fi orice isi doreste si nimeni nu ar avea vreun interes sa-l contrazica.

    RăspundețiȘtergere
  2. In luna februarie tot orassul Vatra Dornei urmarea duminica seara pe Ernest ca va aparea primarul Ioana Moraru in situatii indecente. Nu a aparut. S-a aflat ca zvonerii erau Lolek si Bolek din politica dorneana: Roman BOCA si Cezar IOJA. Cum nu s-a reusit Ioja a bagat strambe pe la EON si Grigoriev - individul de la EON - contra a cateva ciorbe si gratare, a uitat sa duca la primarie contractele de furnizare a energiei pentru a fi semnate- le tinea in portbagajul masinii de serviciu. EON gandind ca Primaria Vatra Dornei nu vrea sa semneze contractele a intrerupt furnizarea energiei si orasul a ramas in bezna cateva nopti. Aici au fost cei cu strambele : GRIGORIEV si Cezar IOJA. Nici asta nu a tinut. In sondaje Ioja nu depaseste 20 %. Smabata 7 aprilie l-a intalnirea cu pensionarii Ioja si Boca au raspandit un alt zvon : primarul Ioan Moraru este un mare betiv. Nu prea tine nici asta mult timp . Ce incerc sa aflu de multa vreme este programul lui Ioja. Nu stiu ce vrea sa faca si mai ales cum , daca va fi ales primar. Intrebare publica pentru d-l Ioja : care este programul d-voastra pentru candidatura la primaria Vatra Dornei si modalitatile de indeplinirea a acestuia? Daca aveti si altceva in afara de a critica actualul primar pe cusururi sau probleme personale ale acestuia s-ar putea sa aveti ceva sanse . Altfel nu va vad. Apropo: d-le Ioja ati achitat d-lui Ioan Moraru c/v afiselor din campania pentru senat din anul 2008? Era vorba de aproape 200 milioane lei vechi. Probabil ca ati ales o cale particulara de a va achita. Sa-l injurati.

    RăspundețiȘtergere