Independentul Cezar Ioja începe să puncteze în campania electorală pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Sâmbătă, 7 aprilie, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Vatra Dornei, a avut loc o şedinţă la care au participat aproximativ 400 de membri ai "Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003". La şedinţă a particiat şi Cezar Ioja iar acesta a bătut palma cu pensionarii pentru a fi susţinut de asociaţie în campania electorală.

"În urma dezbaterilor, Adunarea Generală a Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003 a hotărât, în unanimitate, susţinerea, candidatului independent Cezar Ioja, la alegerile din luna iunie 2012, pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei. Totodată, Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003 îşi asumă programul Împreună salvăm Dorna, propus de candidatul Cezar Ioja, şi lansează un apel către ceilalţi dorneni, indiferent de vârstă sau preferinţe politice, să se implice în susţinerea acestui proiect", a afirmat Ioan Năstase, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor Dorna 2003.

Ioan Năstase susţine că Asociaţia Pensionarilor Dorna 2003 ar cuprinde aproximativ 5.000 de membri.

Anunţat ca fiind candidatul PSD pentru primărie, Cezar Ioja va candida independent pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei după ce în cadrul USL s-a decis să susţinerea candidaturii primarului PNL în funcţie, Ioan Moraru.
Surse politice susţin că liderii judeţeni ai PSD nu ar fi străini de decizia lui Ioja de a candida totuşi la primărie din postura de independent iar prin Vatra Dornei se vorbeşte că organizaţia locală PSD va face campanie mai degrabă pentru Ioja decât pentru primarul PNL Ioan Moraru.