Cezar Ioja candidează independent la primăria Vatra Dornei

După ce USL a decis să susţină la Vatra Dornei candidatura primarului PNL în funcţie, Ioan Moraru, candidatul susţinut până săptămâna trecută de PSD, Cezar Ioja, a anunţat că va candida independent.

"Ţinând cont de situaţia dezastruoasă în care a ajuns municipiul Vatra Dornei, în faliment nedeclarat, şi de hotărârea luată la nivel central de către USL, aceea de a-l susţine pe actualul primar pentru un al treilea mandat, am luat decizia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei, din postura de independent. Nu mă pot dezice de toţi aceia, nu puţini la număr, pe care în ultimele luni, i-am simţit alături de mine", a afirmat Cezar Ioja.

Împreună salvăm Dorna - acesta este sloganul cu care va candida Cezar Ioja.

"Propun totodată dornenilor, proiectul de relansare a localităţii: ÎMPREUNĂ SALVĂM DORNA. Toţi cetăţenii de bună credinţă, indiferent de simpatiile si opţiunile lor politice, sunt invitaţi să mi se alăture şi să sprijine acest proiect, care pus în practică, va contribui la creşterea calităţii vieţii fiecărui dornean", a spus Ioja.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Azi coalitia portocalie si-a tras 170 milioane euro pentru campanie electorala.Primarii portocalii au primit acesti bani pentru asa zise investitii.In fapt sunt banii pentru campania electorala.Ei vor fi folositi pentru pungi cu malai,faina,pesti,gaini.pentru excursii in turul Bucovinei.Pentru chefuri la restaurant.pentru afise si bannere electorale.

    Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a emis o decizie, publicată în Monitorul Oficial, în care se arată că folosirea datelor personale ale cetăţenilor de către partidele politice este legală.
    In felul acesta listele electorale vor fi deja semnate:))Nu mai este nevoie sa mergem la vot.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vatati-l pe Adrian Artene cu PP DD si rezolvati toate broblemele orasului Suceava...Doamne ! Doamne ! Doamne ! Cat de proasta poate fi lumea, acolo in judetul Suceava...De ce nu va interesati mai intai sa aflati cu adevarat, cine este acest escroc ordinar, care s-a bagat in politica, doar pentru a se "capatui" Incercati sa aflati cine este sotia lui Adrian Artene si cum au pus ei mana, pe acea fabrica de cherestea. Chiar si vieti omenesti, are pe constiinta sa, acest escroc ordinar care se da, drept om de afaceri...

    RăspundețiȘtergere