Deputatul PDL Eugen Uricec a trecut la PSD

Deputatul Eugen Uricec şi-a depus astăzi demisia din grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaților şi a anunţat că va activa în grupul PSD.

Liderii PDL Suceava au fost luaţi prin surprindere de această decizie. Probabil că la decizia lui Eugen Uricec au contribuit prietenia cu lideri PSD dar şi incertitudinea cu privire la prezenţa sa pe listele PDL la alegerile parlamentare din noiembrie.

Eugen Uricec a fost preşedinte al filialei judeţene a Partidului Democrat Suceava înainte de fuziunea cu PLD. Uricec a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în perioada lui Gavril Mîrza iar în 2008 a fost ales deputat din partea PDL în colegiul nr. 3 Todireşti - Cajvana - Şcheia.

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Pana in ziua votarii motiunii parlamentul va fi 90% USL.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari domnule Uricec.A invins constiinta d-voastra civica,morala,cetateneasca.Speram ca alaturi de USL sa transformati Suceava intr-o oaza de minunatie bucovineana.Asteptam sa folositi experienta d-voastra politica pentru a ajuta USL sa conduca orasul si judetul.Multa sanatate,mi-ati facut o mare mare bucurie astazi.Si cred ca in sufletul d-voastra niciodata nu ati fost de acord cu dictatura portocalie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felitari PSD-ului, s-a ales cu o nulitate! A se vedea pe site-ul Camerei Deputatilor "activitatea" parlamentara a numitului Uricec.
    Anonimul nr.2 i-a tras un laudatio lui Uricec si in Monitorul, probabil este singurul admirator a lui Pupu.

    RăspundețiȘtergere
  4. pleaca si balan la pnl.dar dupa ce strange banii pentru campanie!nu-l primeste baisanu fara bani!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sigur ca acest laudatio este si in nota ironica desi sincer as fi foarte fericit daca in USL ar intra si benny hill si stan si bran si superman daca ar fi fost parlamentari PDL in Romania.acest laudatio este in ciuda PDL,sa vada si ei cum a fost in 2009 cand cei de la PSD PNL au tirat-o catre ei.SCOPUL SCUZA MIJLOACELE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca asta e alternativa USL ... e clar.

    RăspundețiȘtergere
  7. E foarte bine asa.Scopul nr.1 esre de a scapa de PDL,acest partid dictatorial tradator de neam si tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Incearca sa te semnezi cand faci afirmatii demigratoare la adresa cuiva .Oricum este mai inteligent ca tine . Somn linistit anonimilor !!!
    petru paraschiv

    RăspundețiȘtergere