A început ţigăneala afişelor electorale

Un lucru am remarcat şi apreciat în această campanie electorală. În prima săptămână, candidaţii suceveni au respectat locurile pentru afişaj şi, spre deosebire de precedentele campanii, nu au împânzit oraşul de afişe electorale.

Am văzut sâmbătă că PPDD a dat startul ţigănelii afişelor electorale. Pe monumente istorice, stâlpi sau chiar pe gardul cimitirului, cei de la PPDD şi-au lipit afişele la nimereală.

Sper ca Primăria Suceava să intervină şi să cureţe măcar afişele de pe Turnul Roşu, dacă nu şi cele de pe stâlpi şi garduri.

De observat că unele afișe au poposit chiar pe gardul castelului lui Severin Tcaciuc, cel care urmărit internațional fiind stătea la discuții prin telefon cu Dan Diaconescu în direct la OTV.

Afise electorale PPDD Suceava

Afise electorale PPDD Suceava

Afise electorale PPDD Suceava

Afise electorale PPDD Suceava

Afise electorale PPDD Suceava

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. DEMONSTRATIE DE FORTA SI OPULENTA cam asa s-ar caracteriza campania PDL.Se aduna cu panouri,bannere,mashuri,pixuri zeci de milioane de euro.Vor sa ne arate ca sunt puternici,ca au bani in prostie,ca sunt stapanii lumii.Ca fac ce vor cu noi,sclavii lor supusi.Incerc sa inteleg mentalitatea lor.Ai o strada cu 40 de stalpi .Apropiati unul de altul.Ce te poate determina sa-ti pui chipul pe toti stalpii ?Ai putea sa pui panoul pe primul,intermediarul si ultimul.De ce pui panouri pe toti?Pentru ca ai fonduri nelimitate.Si pentru ca vrei sa demonstrezi ca esti un Cezar,ca esti un imperator,ca te pogori din zei.Sau poate e frica ca vei pierde tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. anonim, pdl va scoate un procent de 20%-25%

    RăspundețiȘtergere
  3. Corect,dar totusi nu e pacat de zecile de milioane euro aruncate pe garla??.Stim de unde vin acesti bani.Suceava a primit 550 milioane lei cadou de la Ungureanu plus tot ce s-a sifonat in acesti ani din banul public.Dar chiar asa sa umpli toti cei 40 de stalpi pasarela CFR Itcani,Intrarea Falticeni,G.Enescu cu panouri cu Flutur si Lungu?
    Un panou pe stalp cu tot cu rama si colierele de prindere costa 100 euro

    RăspundețiȘtergere
  4. Corectez,Suceava a primit cadou de la Ungureanu 550 mii lei noi.

    RăspundețiȘtergere